Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Napiszę bardziej ogólnie witaminki wiadomo owoce, rozpuszczalne landrynki (nie wiem jak to się tam nazywa) typu wapno jakieś plusze magnezy no i piksy witaminka c czy coś tam wiesz co chodzi mi po głowie.
WALĘ CZAPĘ KRĘCĘ ŚMIGŁEM
  • 127 / 11 / 0
Warto też zaznaczyć że mnóstwo preparatów typu witamina "chuj" to zwykłe suplementy diety, niewiele w rzeczywistości pomagające bez stosowania się ściśle według jakichś pojebanych zasad i zaleceń.
  • 811 / 5 / 6
https://www.doz.pl/apteka/p47875-Olimp_ ... lki_30_szt.

Stosuje te witaminki i jestem z nich zadowolony. Odczuwam działanie w postaci lepszego snu i posiadam więcej energii :)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 136 / 6
Powtórzę po raz kolejny w n-tym temacie. Używajcie pieprzu czarnego - zawarta w nim piperyna zwiększa również biodostępność/wchłanialność witamin i minerałów. De facto wystarczy dodawać tej przyprawy do jedzenia, czyli najzwyczajniej popieprzyć sobie kanapkę czy jajecznicę.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 987 / 8 / 0
Jeżeli naprawdę chcesz zabrać się za zdrowy tryb życia to polecam zainteresować się suplementami wysokiej jakości. Najlepsze witaminy to takie, które zostały pozyskane z warzyw i owoców pochodzących z kontrolowanych i ekologicznych upraw. Takie suplementy oferuje między innymi firma Nutrilite. Tutaj masz suplement multiwitaminowy:
http://allegro.pl/amway-nutrilite-doubl ... bi_c=83444

Kosztuje prawie 200 zł i wystarcza na 31 dni, ale naprawdę warto. Większość witamin została pozyskana z owoców i warzyw z własnych plantacji. Wszystkie cząsteczki witamin w tym suplemencie mają strukturę lewoskrętną, czyli taką w jakiej występują w naturze. Minerały natomiast to najlepsze przyswajalne formy, np. tlenek magnezu, który wykazuje znacznie większą przyswajalność aniżeli chelat czy asparginian.

Polecam poczytać trochę zanim zaczniesz zażywać suplementy. Źle dobrane produkty bardziej zaszkodzą niż pomogą. Chodzi tu w dużym skrócie o tanie multiwitaminy.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
szpak123 pisze:
https://www.doz.pl/apteka/p47875-Olimp_ ... lki_30_szt.

Stosuje te witaminki i jestem z nich zadowolony. Odczuwam działanie w postaci lepszego snu i posiadam więcej energii :)
Te są chyba najlepsze, też je brałem.
Uwaga! Użytkownik Zdunek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5217 / 924 / 0
Jabłko. Nie dość że dostarczymy troche witaminek, to w dodatku umyjemy sobie ząbki . 2w1
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3467 / 733 / 9
Dokładnie. Najlepiej chyba te z pokarmu. Zdrowe odżywianie, owoce, warzywa. Po co wrzucać w siebie kolejne tabletki do i tak już zajechanego prochami, tabletami organizmu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 456 / 22 / 0
Papryka ma sporo witaminy C a pomidory potasu, A co do witamin w tabsach to ja też stosuje witaminy i minetały z olimpu i jestem zadowolona. Dodatkowo łykam tran ale staram się jak najwięcej substancji odżywczych witamin i minerałów dostarczać z pożywieniem .
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 398 / 24 / 0
Ciężko znaleźć dobry preparat z potasem, strasznie niskie stężenia.

Na alledrogo po 3 zł można kupić "CYTRYNIAN POTASU - SPOŻYWCZY- E332 - 50G".
Spoiler:
Jakieś przeciwwskazania?
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.