Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 566 / 29 / 0
Serotonina po dawce.200mg oral. Tak jako. brak czegoś w tej lekkiej fazie. Ale do miksowania się nada. Zdam relacje po weekendzie jak wypadł miks z 3cmc. Może.być ciekawie
rchiro the best
  • 155 / 4 / 0
Jakie dawki?ostatnio jakikolwiek proch jadlem ponad miesiac temu wiec tolerka powinna sie juz wyzerowac...300 oral bedzie dobrze czy dac 400? Dodam ze przed delegalem 250 3mmc robilo mnie nawet mocnawo
  • 35 / / 0
Ja dawkowalem 150 mg sniff było całkiem w ciapkie
Uwaga! Użytkownik Muszkieter23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Na pewno jest bardziej toksyczny (podmiana grupy metylowej na etylową).
  • 1987 / 108 / 0
Re: 3-EMC
Nieprzeczytany post autor: scr »
Po czym wnosisz, że podmiana tej grupy na tej pozycji zwiększa toksyczność?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 4 / 0
Niewiem jak z toksycznoscia ale zwiazki z grupa etylowa z regoly sa mniej aktywne od tych podstawionych grupa metylowa dlatego pomyslalem o takim dawkowaniu...ale jednak niebede szalal na poczatek wypije 200 mg bo zalezy mi gluwnie na serotoninie i pluszowosci najwyzej jak bedzie slabo to drugim rzutem po godzinie jebne 300 i zobaczymy...ale zanim stestuje niech ktos napisze jak to sie ma do trojki pod wzgledem pluszowosci?da sie tym wywolac stan zblizony do tego po trojce w wiekszej dawce czy to jest jednak taka wersja demo trojki niezaleznie od dawki? No i ile czasu to dziala?
  • 155 / 4 / 0
Niemoge juz edytowac posta wiec pisze drugi wiec... 13.00:poszlo 200 z kieliszka wchodi 15 minut ale nie jak stara trojka tylko po 15 minutach zaczyna wchodzic ale tak powoli ze niema tego jebniecia mlotem tylko sie zwieksza i zwieksza az do fazy...fizycznie to podobne do trojki ale bez empatji i pluszowosci...taka trujkowa faza tylko pusta whuj...bez natloku mysli tylko takie wgniecenie w fotel i tak mozna siedziec...zawiodlem sie troche na tym zwionzku bo liczylem na pluszowosc i drugiego testu narazie niebede robil.moze do miksu sie nada ale solo niewarta zachodu puki co mija godzina i czuje ta faze dosyc mocno ale nietego oczekiwalem.poczekam jesz ze z pol godziny az zejd,ie i zabieram sie za testa 4mmc analogu z kolka...jak ktos sie zna na miksach to niech podkopsa jakis pomysl z czym to zmiksowac zeby wyciagnac z tego stan pluszowosci bo zostslo mi tego 600 mg i ochoty na to niemam a szkoda wyzucac bo jednak potencjal jakis tam ma i moze w miksie by to fajnie podzialalo
  • 38 / / 0
Również próbwalem i szczerze nie polecam. Kolejny malo aktywny syf. 300 mg w bombie, niby cos mialo sie zacząć ale zawiodłem sie totalnie.
  • 1891 / 426 / 4
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
belejaki pisze:
Testowalem 4-emc i nie byl jakis szczegolnie fajny, ale przyjemny keton. Jesli zachowa sie analogia mef/metamef to 3-emc bedzie nieco slabsze. Ciekawie sie robi po delegalu.

4-EMC w wersji HCL wypierdala z butów nie wiem czy nie lepiej niż 4MMC

3-EMC to taka niedojebana 3MMC,... niby już, niby to to... ale kurwa ja pierdole "co to jest"

oral... to to ledwo działa, sniff o wiele mocniej... ale nadal do trójki daleko
DXM
  • 155 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: thclower »
No niepowiedzialbym ze slabo oralem bo mnie mocno trzymalo dobre pultora godziny po wypiciu dwiescie a jak zaczeko pusczac to zaczelem testowac co innego ze slabym wynikiem.ale huj z tym... W jakim sensie snif jest mocniejszy?po tych dwustu snifem faza by byla pluszowa czy ten nieogar i wbicie we fotel by bylo mocniejsze?
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.