Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / 14 / 0
Ja miałam na SORZE 2,67.
Myślałam że to sporo ale chyba nie :*)
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 519 / 47 / 0
Ponad 4,5.Najśmieszniejsze że czułem się jak trzeźwy.Z tym że,spowodowane to było paromiesięcznym maratonem
  • 37 / 1 / 0
Mysle, ze w zeszlorocznym ciagu 2.0 w stanie pozornej trzezwosci to byla norma. Ale wtedy musialem przyjac setke co 2h :(
"... przeszłość tworzyli mężczyźni, ale przyszłość tworzą Kobiety... "

CH3-CH2-OH
  • 5801 / 1193 / 43
Godzina 10 rano.
1,2 w pracy. Po kolejnym badaniu rosło. Dopiero co szklankę bimbru na hejnał pierdolnołem.
Może nie rekord, ale nikt mnie nie bada alkomatem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1450 / 19 / 0
3,1 po po 3 miesięcznym tankowaniu. Potrafiłem 3 razy w ciągu dnia najebac się i po 1,5h snu wytrzeźwiec...
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1450 / 19 / 0
london5 pisze:
Godzina 10 rano.
1,2 w pracy. Po kolejnym badaniu rosło. Dopiero co szklankę bimbru na hejnał pierdolnołem.

Nie czują? Zero dyscyplinary?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 188 / 37 / 0
Miałem 3,5 promila kiedy utrudniałem ruch drogowy idąc środkiem ulicy.
  • 407 / 40 / 0
6.2 promila to moj sprawdzony rekord
  • 31 / 6 / 0
Ja kiedyś 4 miałem w pracy ale to dawne dzieje [emoji23]
:extasy:
  • 5801 / 1193 / 43
16 listopada 2016C9H13N pisze:
london5 pisze:
Godzina 10 rano.

Nie czują? Zero dyscyplinary?
I tak mnie zwolnili. Powodem było moje chroniczne pijaństwo.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.