Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 70 / 1 / 0
Jest to słaba substancja 100mg sniff krzyształu porobiło delikatnie ale właśnie podobnie do brefedronu, naturalnie bez strucia, nie polecam sniffu. Myślę że oralnie było by lepiej.
300mg to dawka odpowiednia na początek by się nie czuć zawiedzionym.
  • 1152 / 230 / 7
rudy1022 pisze:
Myślę że oralnie było by lepiej.
Było by.
Miałem kiedyś sampla 250mg, koleżanka z koleżankami wysniffała większość, żadnych efektów, MTTA zostało okrzyknięte "trutką na szczury".
Sampel wrócił do mnie, zarzuciłem tą resztkę oralnie i pojawił się delikatny high przypominający 4BMC.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1049 / 10 / 0
Mi sie to podoba.
  • 6255 / 446 / 12
Mi też się podoba - próbowałem dawki ~100mg (ważone) zarówno p.o., jak i insuflowane i muszę przyznać, że materiał całkiem ciekawy.

Plusy:
+ dobry efekt antydepresyjny
+ dobry efekt znoszenia zmęczenia
+ brak szkieletu amfetaminowego = brak amfetaminowej potliwości
+ niskie ciśnienie na dorzutkę

Minusy:
- efekt nie jest do końca wyraźny, wielu fanom MDPV etc. nie przypadnie to do gustu
- libido jest na stosunkowo niskim poziomie

Pozostaje jeszcze zagadnienie struktury zawierającej tetrahydronaftalenon. Teoretycznie może być kancerogenny, ale ciężko o dowody. Generalnie, podejrzewam że najlepiej sprawdzi się w tym względzie zasada dosis venenum facit. :cool:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 78 / 1 / 0
Zgodzę się. Działa właśnie tak antydepresyjnie i lekko znosi zmęczenie i na pewno dla osób które szukają subtelnego stymulanta będzie ok, ale jeśli ktoś szuka wystrzału to nie dla niego.
  • 495 / 22 / 0
Znalazlem 200 mg w lesie, podzielilem na 2 rowne szczury wciagniete w odleglosci jakis 40 min i jestem zawiedziony. Takie troche slabsze 3-FPH, czyli costam czuc, ale raczej niedosyt i wkurwa niz jakas porzadna stymulacja.
  • 51 / 2 / 0
leśny sort 100mg
snif nawet nie boli.
spływ: łomatko gorzko w całych ustach i to bardzo długi czas.
testowane po 6 piwkach. zero przetrzeźwiena wiec i stymulant bardzo słaby. na trzeźwo następnego dnia na lekkim kacu (dzień wcześniej 10 browarów) 100mg i zero działania
nie znieczula.
  • 1854 / 217 / 37
Kolejne rc gówno.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 24 / / 0
Testowane na dniach, sampla 200mg podzielilem na 2 rowne szczury, podane sniffem wraz ze znajomym. Sniff do przezycia, efektow praktycznie brak, lekka stymulacja i to w sumie tyle. Troche sie zawiodlem, byla nadzieja ze moze byc to cos ciekawego.
  • 195 / 6 / 0
To je sie p.o dziala dawki musza byc od 100mg chyba ze ktos wrazliwy to lepiej niskie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.