Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Miałem okazję zasmakować tego wynalazku. 100 mg sniffem. Zapach faktycznie starego spleśniałego tynku, spływ krótko ale jednak drapie po gardle, dziwny posmak w gębie jakby się lek jakiś zjadło,a efekt? Jak dla mnie lepiej klepło niż słynny swego czasu mexedron. Pochodzenie leśne. Delikatne pobudzenie, jednakże bez efektu WOW! Ocena: Takie 3,5/10
  • 253 / 40 / 0
Dziś drugi raz skusiłem się na zakup ze względu na brak lepszej alternatywy. Pod nazwą "imitacja sztucznego puchu śnieżnego C". Zaaplikowane 1/4 sztuki w nos. Zapach, szczypanie w nos na normalnym poziomie. Działanie - bez fajerwerków niestety, duże "rozdygotanie". Z braku laku... no cóż. Przykładowo "imitacja... D" (czyli prawdopodobnie NEP) wydaje się dużo lepsza. Uwaga na niskie dawkowania tych gówien. Na początku przedawkowałem NEP-a i.v. Na szczęście miałem benzo i obeszło się bez tragedii. Ale drętwiały mi kończyny i zaburzenia świadomości miałem.
  • 253 / 40 / 0
Proszę połączyć, jeśli zajdzie taka potrzeba. Piszę posta, gdyż po ostatnim razie z NiPP-em stwierdzam, że jest to totalne gówno. Więcej w tym zwała i kardiofazy niż ten shit warty. Stymulacja zdecydowanie tylko obwodowa... Do rzyci to, nie kupujcie, jeśli macie inną opcję. Nawet żur metkatowy przy tym to cudowna substancja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.