Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
Wziąłem dzisiaj dwie dawki i fakt faktem nieźle pobudza. Jednak chciałem go przyjąć głównie w celu stabilizacji poziomu stresu i lęków, a takiego działania póki co nie uświadczyłem. Ale jest to całkiem niezła alternatywa dla Modafinilu. Najbliższe trzy dni będę pracować po 14 godzin i zobaczymy jak się sprawdzi w takiej sytuacji.
  • 1 / / 0
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
I jak?
  • 37 / 6 / 0
08 kwietnia 2021GOD pisze:
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
No i jakie efekty?
Takie że zapomniałem o tym w ogóle. Stosowałem to bez łączenia z modafinilem czy armodafinilem i praktycznie nie czułem jakiegoś konkretnego wpływu ani na pobudzenie, ani zwiększoną pewność siebie. Na to liczyłem. Teraz chciałem dorzucić raz jeszcze do zamówienia ale zamiast tego dodałem listek armodafinilu. Podobno wzmacnia działanie stimów, aktualnie jadę od 3 tygodni na PEA + Selegilina i mogło by to dodać mocy ale za drogie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.