Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
Wziąłem dzisiaj dwie dawki i fakt faktem nieźle pobudza. Jednak chciałem go przyjąć głównie w celu stabilizacji poziomu stresu i lęków, a takiego działania póki co nie uświadczyłem. Ale jest to całkiem niezła alternatywa dla Modafinilu. Najbliższe trzy dni będę pracować po 14 godzin i zobaczymy jak się sprawdzi w takiej sytuacji.
  • 1 / / 0
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
I jak?
  • 37 / 6 / 0
08 kwietnia 2021GOD pisze:
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
No i jakie efekty?
Takie że zapomniałem o tym w ogóle. Stosowałem to bez łączenia z modafinilem czy armodafinilem i praktycznie nie czułem jakiegoś konkretnego wpływu ani na pobudzenie, ani zwiększoną pewność siebie. Na to liczyłem. Teraz chciałem dorzucić raz jeszcze do zamówienia ale zamiast tego dodałem listek armodafinilu. Podobno wzmacnia działanie stimów, aktualnie jadę od 3 tygodni na PEA + Selegilina i mogło by to dodać mocy ale za drogie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.