Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
Wziąłem dzisiaj dwie dawki i fakt faktem nieźle pobudza. Jednak chciałem go przyjąć głównie w celu stabilizacji poziomu stresu i lęków, a takiego działania póki co nie uświadczyłem. Ale jest to całkiem niezła alternatywa dla Modafinilu. Najbliższe trzy dni będę pracować po 14 godzin i zobaczymy jak się sprawdzi w takiej sytuacji.
  • 1 / / 0
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
I jak?
  • 37 / 6 / 0
08 kwietnia 2021GOD pisze:
14 marca 2020maniak pisze:
Zamówiłem ze sprawdzonego sklepu, gdzie brałem Modofanil i Armodafinil. Dam znać po weekendzie.
No i jakie efekty?
Takie że zapomniałem o tym w ogóle. Stosowałem to bez łączenia z modafinilem czy armodafinilem i praktycznie nie czułem jakiegoś konkretnego wpływu ani na pobudzenie, ani zwiększoną pewność siebie. Na to liczyłem. Teraz chciałem dorzucić raz jeszcze do zamówienia ale zamiast tego dodałem listek armodafinilu. Podobno wzmacnia działanie stimów, aktualnie jadę od 3 tygodni na PEA + Selegilina i mogło by to dodać mocy ale za drogie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.