Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ale czy aby napewno nie da sie bromazepamu polaczyc z niczym aby wyszlo cos dobrego? Myslalem o lorafenenie i lekkim dopaleniu ale niestety nie wiem czy to by dalo jakiekolwiek efekty.
Aha wlasnie rozmawiam z kumple ktory bral taka sama dawke jak ja(8 tabletek sedamu 3) i mowil ze po pierwszym browarze a bylo ich lacznie 4 urwal mu sie film i dzis za cholere nic nie pamieta;]
NIE DZIALAJA NA MNIE!
od jakis 2 tygodni probuje roznych benzo (glowie klony i alprazolam) i nie odczuwam nic pozytywnego. Niezaleznie od dawki, poczawszy od 0.5 mg do kilku wlacznie odczuwam jedynie lekkie zamulenie, a po 2-3 godzinnach sennosc. Blogosc, euforia, cieple fluidy? ZERO! Jedynie obojetnosc, ale nie specjalnie intensywna. Probowalam tez niewielkich ilosci alko dodawac (1-2 piwa) i efekt zaden, calkiem szczerze mowiac to wrecz lepszy humor mam po samym piwie. Myslalam ze benzosy powinny akurat dzialac na kazdego w miare podobnie, ale zawiodlam sie wielce. Wcinam je dalej ale moge sie nawet pokusic o stwierdzenie ze bez nich bylo mi lepiej! Jak to mozliwe do nedzy?
Acha, jakis czas temu polaczylam relanium z piwem i thc i efekty byly nadzywczajnie mile. Jednak teraz? Jeden wielki zawod.
polpa pisze: a ja mam kurewski problem z benzosami
NIE DZIALAJA NA MNIE!
od jakis 2 tygodni probuje roznych benzo (glowie klony i alprazolam) i nie odczuwam nic pozytywnego. Niezaleznie od dawki, poczawszy od 0.5 mg do kilku wlacznie odczuwam jedynie lekkie zamulenie, a po 2-3 godzinnach sennosc. Blogosc, euforia, cieple fluidy? ZERO! Jedynie obojetnosc, ale nie specjalnie intensywna. Probowalam tez niewielkich ilosci alko dodawac (1-2 piwa) i efekt zaden, calkiem szczerze mowiac to wrecz lepszy humor mam po samym piwie. Myslalam ze benzosy powinny akurat dzialac na kazdego w miare podobnie, ale zawiodlam sie wielce. Wcinam je dalej ale moge sie nawet pokusic o stwierdzenie ze bez nich bylo mi lepiej! Jak to mozliwe do nedzy?
Acha, jakis czas temu polaczylam relanium z piwem i thc i efekty byly nadzywczajnie mile. Jednak teraz? Jeden wielki zawod.
polpa pisze: a ja mam kurewski problem z benzosami
NIE DZIALAJA NA MNIE!
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.