Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
DeathAngel pisze:Widząc nazwę tematu myślałem, że ktoś chce giebla dożylnie ładowac, gieblówka ala kroplówka
Ciekawe czy był ktoś taki?
doodbytniczo. chwalił sobie ten sposób. co dziwne moderator wyjebał ten wpis do śmietnika, chociaż nie był nie na temat ani obraźliwy. mod pewnie nie
mógł dopuścić do siebie tej wiadomości że można giebla trzaskać w odbyt i w przerażeniu skasował ten ciekawy opis gbl p.r.
ja odpadam :)
DeathAngel pisze:Widząc nazwę tematu myślałem, że ktoś chce giebla dożylnie ładowac, gieblówka ala kroplówka
Ciekawe czy był ktoś taki?
A co do tematu - dodając różnych barwników/skittelsów nie musimy się martwić o trwałość takiej mieszaniny?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
xzx
Mam wrażenie, że Warszawski Cpun użył sarkazmu.
A jeśli nie, to
xzx
Wszystko ok ladujcie se w kanal nawet wode swiecona jesli ktos ma potrzebe ale od matek sie odjebac bo kaze wychlostac
Zdazylo mi sie wypic takiego zaprawionego dzibelsa zagryzajac tylko guma do zucia i nie wypala tak przelyku jak normalny g, nie zawsze jest dostep do zapojki shota trzeba jebnac wtedy mozna docenic sens robienia gieblowki ;-)
A co do poruszonego watku kroplowki zjarajcie sie i wyobrazcie taka scenke...
"Szpital, oiom i przywoza konajacego delikwenta ktory sie rzuca jak ryba bez wody z deliry....
Panie doktorze on zaraz nam zejdzie co robimy? Gieblowka dozylnie czym predzej!"
Ja też czekam na listonosza i dołączę do tego grona, bo za długa abstynencja.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.