Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 788 / 21 / 0
Pentek wcale taki zły nie jest. EFLEA to było gorsze dziadostwo, nie dość że drogie to jeszcze działanie na granicy placebo a zjazd porównywalny z w/w.
I podbijam, też smuteczek że metylonu nie miałam możliwości zasmakować :<
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 2 / 0
Alfiarze śpio
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 188 / 1 / 1
Dla mnie będzie to pentedrone, ale zdecydowanie nie do rekreacji. Takie max 100mg dziennie(podzielone na kilka porcji) potrafi sporo podnieść wydajność pracy, czego kawa nie jest w stanie osiągnąć w żadnych sensownych ilościach. Korzyść też jest taka, że w przeciwieństwie do kawy nie mam po nim żadnych żołądkowych sensacji.

Kiedyś próbowałem podobnie jak pentedronu używać eth-cata, tyle że po nim jednak euforia już występuje, a w ilościach do rekreacji zjazd sprawia, że szybko się zapomina o przyjemnych doznaniach.

Nie sprawdzałem wielu ketonów, ale chyba żaden się do rekreacji nie nadaje. Przynajmniej z tych typowo stymulujących. Co do innych to może mefedron, ale to już stare dzieje i może teraz moja opinia uległaby zmianie :old: .
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 353 / 5 / 0
1.metylon
2.Etylono
3.3-MMC
Moim zdaniem brefedron jest słabszy od 3-MMC.
  • 1342 / 48 / 0
Passenger pisze:
Nie sprawdzałem wielu ketonów, ale chyba żaden się do rekreacji nie nadaje.
%-D

@mar74
Etylon próbowałem tylko raz, ale wstępnie bym się zgodził, że jest lepszy niż 3-mmc. Muszę nadrobić zaległości :)

A jak się ma wg was klefedron w stosunku do ketonów poprzedniej/obecnej generacji?
SESH
  • 788 / 21 / 0
klefedron ma piękne różowe kryształki, daje większa pizde niz 3mmc, mozna walić nosem wiec czego chcieć wiecej? %-D
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 69 / 0
@mar74 nie to, że 4-BMC jest słabszy od 3-MMC. Jest inny. brefedron jest taki do poleżenia, leżysz i sobie pluszujesz, a na ścianie latają wzorki. Ja też oceniam b-ketony po tym, jak mi wchodzą na widzenie. Po mefie mam najwięcej wizuali, coś na poziomie 4-ho-meta wręcz (tak, mam coś zjebanego w mózgu, ale nie kłamię) poźniej po brefie, a na tym samym poziomie po 3-MMC i etylonie. Przy tych ostatnich to obraz właściwie tylko się rozpływa i widać delikatnie zarysowaną siatkę fraktalną.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 336 / 4 / 0
Zależy jakie kryteria by przyjąć. Mam wrażenie, że żaden aktualny keton swoim działaniem pod względem imprezowym nie przebija 4mmc. Chociaż w sumie nie wiem na ile jest to obiektywne z racji, że nie miałem okazji badania go od czasów bana tak więc czy na tle dzisiejszych BK mef by robił aż taką furrorę? Chociaż z drugiej strony z tego co kojarzę mef działał zarówno na dopaminę jak i serotoninę czego w nowych BK na próżno szukać. :-)
  • 1342 / 48 / 0
ambiwalencja pisze:
Klefedron ma piękne różowe kryształki, daje większa pizde niz 3mmc, mozna walić nosem wiec czego chcieć wiecej? %-D
Dobrze wiedzieć, że zostanie coś godnego uwagi po delegalizacji :) łap plusa
SESH
  • 173 / 23 / 1
Hmm... Chyba nikt nie określił ilości wypisanych ketonow :D

- A-PVP
- NEB
- 3mmc
- 4bmc
- Ethcat

To by była moja skromna lista najlepszych wg. mnie ketonów.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.