Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 6 / 0
Spaliłem przed chwilą ok. 6mg tej substancji. Jeżeli chodzi o profil działania, to praktycznie nie widzę większych różnic między 4-F-BF, a B-F, są do siebie strasznie podobne, choć mam wrażenie, że B-F jest jednak nieco przyjemniejszy w działaniu, ale może mi się tylko tak wydawać. Wieczorem walnę jeszcze i.v. i wydam ostateczny werdykt.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 4 / 0
Zrobiłem identycznie tak samo, ale słabo wyszło..
Może wina tolerki? W smaku waporyzując jest inny..
Walne i.v. i tez sie podziele opinią, oj czeka mnie długa noc :D

waporyzacja 4-F-BF (objetosciowo tyle co zwykle bfa) -> strzał z bfa ( lekkie wejście - wzialem 2 ziarenka bo 5dni niczego nie brałem ), następnie 4/5mg 4-F-BF ( waga sie fixowała ) i.v. ( wejście słabsze od B-F - mozliwe ze wina tolerki ) oraz bardzo słabo rozpuszczał się w wodzie o stężeniu soli 0.9%.. Teraz dopaliłem 10mg 4-F-BF i jestem poskładany 7 w skali 10 - mozliwe ze mam straty przy waporyzacji..

Rozumiem, że 4-F-BF jest pod postacią soli więc nie trzeba go zakwaszać?
Lecz bardzo słabo rozpuszcza mi się w soli fizjologicznej - gorzej niż bf - co moge z tym fantem zrobić? Zalewać nowinke cieplejszą wodą, bo słyszałem ze nie mozna podgrzewać - prawda to?
Tak czy siak za mało sampla dostałem bo 30mg, gdzie połowa osiadła juz na sciankach i bede musial ją pukać albo zbierać palcem w imie braku strat.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 510 / 6 / 0
Ktoś mi radził kiedyś rozpuścić w glikolu, ale nie próbowałem jeszcze, więc nie dam gwarancji, że to pomoże
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
Ja odkąd poprosiłem vendora o rozpuszczanie bfa w glikolu to nie wyobrażam sobie innej opcji. Praktycznie zero strat, łatwe odmierzanie i można od razu stukać. Do tego zajebisty smak na dziaslach przy stukaniu :D
Taki glikol można kupić w praktycznie każdym chemicznym lub nawet w lepiej wyposażonych punktach z eszlugami. Naprawdę polecam.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 28 / 0
slasher1995 pisze:
Tak czy siak za mało sampla dostałem bo 30mg, gdzie połowa osiadła juz na sciankach i bede musial ją pukać albo zbierać palcem w imie braku strat.
Ojebałeś już 30mg tego gówienka za jednym pstryknięciem palców?

Nice, propsy, krzyż na drogę %-D he, he, he - Slaszer poprosił, dostał a potem mówi, że za mało dostał :D

Tak jak mówiłem, 4-FBF z buta wjechał i sobie w pięte strzelił bo to będzie tylko chwilowe zauroczenie.

:diabolic:
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1680 / 266 / 0
slasher1995 pisze:
Co Ty taki spięty jesteś sprawdzone_info?
Sam poprosiłem o sampla, nikt mi na siłę go nie wciskał więc troszkę ogłady proszę i nie generalizujmy...
To, że napisałem "hehe" znaczy, że jestem spięty? LOL. Zwyczajnie mam bekę z tego boomu na BF i pochodne. Jeszcze te argumenty, że to najlepsza z możliwych opcji jeśli chodzi o opiaty na rynku :D
Znam tę substancję, niczym się nie wyróżnia, dla mnie słaba. Zwykły fent w postaci chlorowodorku rozpierdala w każdym calu i BF i 4FBF.
Największy przegryw na forum
  • 451 / 4 / 0
A ty dalej zgrywasz twardziela ze swoim ćpuńskim cv.. Masz beke? To leć do hydeparke'u..
30mg w wielkiej samarce toż to połowa strat, jak nie 30% jeżeli chodzi o wydobycie towaru.. I.V. prawie wgl w samej soli fizjolog. sie nie rozpuściło, więc reszta poszla waporyzowana i efekt taki podobny do b-fa, do tego konsystencja jest inna, mini kuleczki które zapierdalają po całej folii. Jakoś nie polubiłem tej substancji, musiałem hukać B-F i dopalać zeby cos poczuc..
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 510 / 6 / 0
Mi również 4f-bf nie przypadł aż tak do gustu jak B-F. Po ostatecznych testach stwierdzam, mimo że jest bardzo do niego podobny, to jednak słabszy, a czas działania obie substancje mają raczej zbliżony.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2014 przez qarhodron, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 316 / / 0
Strzelalem dzisiaj to i szczerze mówiąc to nie widzę różnicy oprócz tego, że 1mg tego robi mnie jak 0.5mg bfa.

Dodano 22 sierpnia, 16.14:
Zauważyłem coś interesującego. Dzisiaj rano 2.5mg bfa w dwóch strzałach (w odstępie czasowym 5 minut) zrobiło mnie może na pół h przy czym dobrego ujebania było z 15 minut, a następnie tylko kurewsko zachciało mi się spać... po 24h snu i gdyby nie strzał z EPH, to bym usnął na kolejne 12... Za to teraz jebnąłem strzała z małą ilością EPH oraz 3mg 4f-bfa i kurna powiem Wam, że aż wgniotło mnie w krzesło. Kopie dużo mocniej niż sam bf, którego od środy przerobiłem jakieś 30-40mg. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, skoro niby tolerka krzyżowa i takie tam.

scalono #czeslaw
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 56 / 0
Opioidy działają synergistycznie synergicznie synergistycznie ze stymulantami.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.