WildMonkey pisze:To normalne a w przypadku mefa szczególnie,że po jakimś czasie ćpania priorytety życiowe się zmieniają w stronę brania narkotyków.Ćpanie potrafi zniszczyć każdy związek.
U mnie klotnie wychodza zawsze jak mam zjazd bo wtedy nic mi sie nie chce i przesypiam cale dnie. Czasem mowi ze nigdzie nie wychodzimy tylko week przelezymy plackiem w lozku (ja wtedy na zwale) ale na nast week juz jej to wynagradzam.
Zdarza sie ze po wasiku wlacza sie chodzone i zabieram ja w rozne ciekawe miejsca i tam rozmawiamy.
Podsumowujac zwiazek w trakcie walenia mefki wychodzi na lekki minus ale nie jest zle :) niedawno byl slub wiec jest ok;)
Przeniesiono do odpowiedniego tematu - tur3k
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
@żyjacazcpunem, z doświadczenia powiem, że nie rokuje ten Twój związek wielkiej nadziei, no ale życzę koledze wyjścia z tego. :rolleyes:
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.