Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 207 / 59 / 0
Jestem w czasie testów Adoptol.
Świetna sprawa ,bardzo pomocny lek .Szkoda że nie jest zarejstrowany w pl.
Ciekawe czy faktycznie odstawka będzie gładka ?
Ktoś brał dlużej ? Miesiąc ,dwa ?
  • 323 / 108 / 3
@amadeuszmocart
Jeśli używasz leczniczych dawek, to nie powinno być żadnych problemów z odstawieniem, przynajmniej ja nie słyszałem o tym (nie używałem tak długo, a jedynie doraźnie).

Tutaj: https://www.vidal.ru/drugs/adaptol__11182 masz informacje dla pacjenta o leku. Możesz przetłumaczyć tutaj: https://www.deepl.com/pl/translator
  • 13 / 1 / 0
Wypróbowałem te substancje miesiąc temu, zarzuciłem 400/500mg.

Mogę powiedzieć, że skutecznie zmniejsza lęki i nie jest się po tym naćpanym, ani tak sie nie wygląda, zjazdu też nie zaobserwowałem.

Tylko ta substancja ma u mnie jeden wielki minus...
Mianowicie, dostałem STRASZNEJ mgiełki umysłowej, w robocie miałem -10iq i było to dość męczące, poza tym samopoczucie było ustabilizowane, a substancja to z pewnoscią nie placebo.

Być może tej mgiełki dostałem z powodu kratomu, który blokuje część enzymów wątrobowych. Tzn. nie miksowałem tych rzeczy ze sobą, ale co wieczór sobie zarzucam. Chociaż nie wiem jak ta substancja jest metabolizowana.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.