Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1823 / 104 / 20
To dobrze że dodałem że się średnio znam %-D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 348 / 9 / 0
Może 4,4'DMAR - w małych ilościach jest lekki, takie czyste działanie, a w większych robi robotę.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1628 / 196 / 0
Ooo no faktycznie jeszcze 4,4'DMAR by spełnił wymagania. :-) Także z mojej strony brefedron, 3-FA, 4,4'-DMAR.

Posyłam jeszcze raz maila.
  • 2278 / 277 / 3
W pentedronie wiązałem duże nadzieje, ale stwierdziłem, że 15 minut euforii w porównaniu do 24 godzin zjazdu (te liczby nie są przesadzone w moim przypadku!) to jednak lipa straszna. Zamówiłem 3 gramy, zrobiłem jakieś 400 mg i oddałem kumplowi (który sobie notabene chwali), także co organizm, to inne działanie, jak widać. :)

4,4'-DMARu nie znałem. Nie widzę u swojego zaufanego vendora. Swoją drogą, co to za grupa substancji? Bo nie doszukałem się żadnej charakterystycznej grupy w konstrukcji cząsteczki. Są jakieś podobne, bardziej znane substancje?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 506 / 12 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 827 / 33 / 0
Dla mnie idealny narkotyk to taki ktory moglbym ciagle zazywac bez wiekszych nieprzyjemnosci typu zjazd, kiepski wyglad. uszczerbek na zdrowiu tp Jednak takiego nie ma. Wycpalem juz w zyciu naprawde wiele i od ok 2 lat na dluzej zagoscil GBL/GHB bo bardzo mi pomaga w codziennym zyciu, funkcjonowaniu czy zalatwianiu podstawowych spraw.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.