nigdy jakos nie schodze na temat pt "pan jah from brazylia and mj"
bo sie centralnie boje ze mnie utlucze jak ziemniaczki piree mimo ze jestem juz dawno po 18...
btw. jakie podales argumenty?
70cm? czlowieku, na scroga spoko staarczy jak sie ma swietlowki:)
a jeszcze jedno, ile roślin tam najpierw posadzić, 4 na początek zakałdając ze bedą 2 panny z nich to 2 dadzą rade na takiej powierzchni czy nie bardzo?
Zazwyczaj wychodzi 50%/50% i do tego musisz odliczyć straty w postaci niewykiełkowania etc.
Najlepszym rozwiązaniem dla twojego box'a jest jedna, góra 2 rośliny.
Nie wiem jak lepiej bo nie widzę fotek twojego box'a a to bardzo by pomogło, gdyż sama wiedza na temat powierzchni mało pomaga. Musiałbym widzieć jego konstrukcje..
Ma to też związek z planowaną uprawą- co chcesz tam sadzic etc.
gadać gadam, ale np czy ona miala kiedys stycznosc z mj..
nigdy jakos nie schodze na temat pt "pan jah from brazylia and mj"
bo sie centralnie boje ze mnie utlucze jak ziemniaczki piree mimo ze jestem juz dawno po 18...
btw. jakie podales argumenty?
2. Masz dużo materiałów na www.kanaba.info np. raport WHO.
3. Ej.. to moje zdrowie. Jak chcesz to dzwon po policje. Nie pale papierosów, nie pije, nie ćpam- mogę sobie posadzić chyba? (oczywiście zmyślone wszystko).
Myśle ze coś z tego wyjdzie!
cannabis101 pisze:
Czyli na początek wrzucam do wody 4 nasiona, zaużmy ze jedno nie wykiełkuje to zostaje mi jedno lub 2 żeńskie chyba ze akurat trafią sie sami Faceci to trochę sie wku......
Myśle ze coś z tego wyjdzie!
pozatym seedy zawsze sie przydaja na nstp rok lub tez na sprzedaz
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
zero osob tam chodzi, czasem jakis rolnik.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.