uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
gadać gadam, ale np czy ona miala kiedys stycznosc z mj..

nigdy jakos nie schodze na temat pt "pan jah from brazylia and mj"
bo sie centralnie boje ze mnie utlucze jak ziemniaczki piree mimo ze jestem juz dawno po 18...

btw. jakie podales argumenty?

70cm? czlowieku, na scroga spoko staarczy jak sie ma swietlowki:)
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2006 przez Pan Jah, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 243 / / 0
BOX
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Właśnie dokonałem dokładnych pomiarów mojego przyszłego boxu, 44*50 i 71 cm wysokości, ale jest możliwośc wyciągniecia do 80 cm i co napewno zrobię, a do oświetlenia używać będę HPS 100W, szybe pod lampe i to wiem i trochę jej łodyge będę naginał wtedy powinno sie wszystko udać, a jeszcze jedno, ile roślin tam najpierw posadzić, 4 na początek zakałdając ze bedą 2 panny z nich to 2 dadzą rade na takiej powierzchni czy nie bardzo?
  • 225 / 9 / 0
a jeszcze jedno, ile roślin tam najpierw posadzić, 4 na początek zakałdając ze bedą 2 panny z nich to 2 dadzą rade na takiej powierzchni czy nie bardzo?
To już od Ciebie zależy, ale 4 to funkcjonalna opcja.
Zazwyczaj wychodzi 50%/50% i do tego musisz odliczyć straty w postaci niewykiełkowania etc.

Najlepszym rozwiązaniem dla twojego box'a jest jedna, góra 2 rośliny.
Nie wiem jak lepiej bo nie widzę fotek twojego box'a a to bardzo by pomogło, gdyż sama wiedza na temat powierzchni mało pomaga. Musiałbym widzieć jego konstrukcje..
Ma to też związek z planowaną uprawą- co chcesz tam sadzic etc.
gadać gadam, ale np czy ona miala kiedys stycznosc z mj..

nigdy jakos nie schodze na temat pt "pan jah from brazylia and mj"
bo sie centralnie boje ze mnie utlucze jak ziemniaczki piree mimo ze jestem juz dawno po 18...

btw. jakie podales argumenty?
1. Uprawa, nie palenie. Na początku nie pal- daj sobie nawet testy robić- mama z czasem przekona się, że to zwykła roślinka.
2. Masz dużo materiałów na www.kanaba.info np. raport WHO.
3. Ej.. to moje zdrowie. Jak chcesz to dzwon po policje. Nie pale papierosów, nie pije, nie ćpam- mogę sobie posadzić chyba? (oczywiście zmyślone wszystko).
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Czyli na początek wrzucam do wody 4 nasiona, zaużmy ze jedno nie wykiełkuje to zostaje mi jedno lub 2 żeńskie chyba ze akurat trafią sie sami Faceci to trochę sie wku......
Myśle ze coś z tego wyjdzie!
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
cannabis101 pisze:

Czyli na początek wrzucam do wody 4 nasiona, zaużmy ze jedno nie wykiełkuje to zostaje mi jedno lub 2 żeńskie chyba ze akurat trafią sie sami Faceci to trochę sie wku......

Myśle ze coś z tego wyjdzie!
ogrodniku! nie pękaj! jak ci wyjda nawet faceci to dobrze, zostaw jednego najsilniejszego aby mogl zaplonic najsilniejsza samice, to sie przyda noz widelec stworzysz cos co da ladny high i fajny smak?
pozatym seedy zawsze sie przydaja na nstp rok lub tez na sprzedaz
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Ja na dużą szafe przeznaczam piwnicę. Mojej mamy nie da się chyba przekonać. Studiuje psychologie z profilaktyką uzależnień i ma zbyt dużą styczność z różnymi książkowymi i broszurkowymi informacjami o marihuanie. Tak jest zbyt duzo o niej złych rzeczy aby sie dowiedziala ze uprawiam i <olaboga> PALĘ!. Prędzej czy później się dowie. A w domu ukrytą upawe to jak gdzies pisali obudowa komputera, ktoś kiedyś uprawiał karła (w małej doniczce) w terrarium. Albo powiedz że intereasujesz sie botaniką zacznij sadzić jakieś fasole potem może pomarańcze rosiczki a w końcu gandze.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: delta_v »
Ja starszym powiedziałem, że buduje box'a dla szałwii (niedawno zacząłem SD hodować i starzy to zaakceptowali(to już jest zajebiste osiągnięcie)):) Nawet powiedzieli, że po wypłacie mi na box'a dołożą:) (myślałem, że się posram z radości:) Postawię przy łóżku i se będzie stała szczelna skrzynia 1, 50m:)
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Indyk »
Nie wiem jak mozna miec z tym jakis problem. Na dworzu zasadzilem na zapuszczonym ogrodku w samym centrum miasta wsrod 2-metrowych pokrzyw. Na mojej dzialce na ogrodkach dzialkowych, moglem tez na jakiejs opuszczonej dzialce, silnie naslonecznionej od rana do wieczora. 3 miejscowka to pola, laki lub krzaki na wsi oddalonej od miasta na jakies moze 10 km. tak ze jezdzi tam autobus z 20 minut. Zasadzilem tuz obok kawalka laki mojego kolegi, ktory tam mieszka w domku, ale moglem w kazdym innym miejscu, zero osob tam chodzi, czasem jakis rolnik. Jest mnostwo miejscowek. Teraz posadze w domu, zbuduje sobie boxa i bedzie sobie stal, jaby nie te zarowki ktore ciagna tyle pradu to bym w ogole sie jarecka nie przejmowal. Wczesniej podchoduje roslinki na oknie lub w dzien bede trzymal na oknie lub na balkonie.
Uwaga! Użytkownik Indyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
zero osob tam chodzi, czasem jakis rolnik.
radze ci, uwazaj z takim podejsciem, bo mozesz sie bardzo niemilo zaskoczyc. zawsze lepiej zachowac troche ostroznosci. nawet jak bylem w 100% pewien, ze w okolicy sie nikt nie kreci, to wybralem NAJBARDZIEJ skitrana miejscowke, tak na wszelki ;) a pozatym dobrze mowisz, miejscowek jest naprawde duzo, tylko trzeba chciec i umiec szukac. pozdro
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.