Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 270 / 0
To też jest opcja, w końcu chodzi o znalezienie wspólnego języka.

W swoim świecie nie dogadasz się z drugą osobą, a każdy drag przenosi we własny świat. alkohol też, ale ten akurat najłatwiej zaakceptować partnerce, no chyba że ćpa i o tym wiesz wtedy można z czym innym próbować.

Idziesz na randkę z nią czy ze swoimi problemami. Pomyśl.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2652 / 387 / 0
Ona ma się czuć dobrze i ty też. Zaproponuj drinka, nakręć ją, spraw żeby złapała twój sposób myślenia i wkręć się w temat. Wydaję mi się, że jednak szczera rozmowa na "nietrzeźwo" jest lepsza niż uniki i hamulce.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 270 / 0
osobiście zawsze zakładam że panna ma większego stresa niż ja, poza tym, jak kobieta mówi że nie chce przynajmniej piwa... to z kim ja kurwa się zadaje :-D

głowa do góry i tyle
  • 2652 / 387 / 0
no mi jakbyś zaproponował piwo to bym wyszła bez słowa i trzasnęła drzwiami
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 270 / 0
ta, na chodniku
  • 2652 / 387 / 0
gardzę alkoholem
  • 1628 / 198 / 0
metkata może? %-D
  • 2652 / 387 / 0
ekstrakt z antidolu?
  • 1628 / 198 / 0
gardzę opiatami :-/
  • 4807 / 270 / 0
Nie offtopujmy, jesteś poza tym w mniejszości jako rodowitaPolka;-) Tobie bym w życiu nie zaproponował piwa ani innego alkoholu, ryzykowałbym depresją oddechową i wieczną pogardą.

Ale koledze myślę to najbardziej pomoże.
Blue_Berry pisze:
ekstrakt z antidolu?
chciałbym zobaczyć jak to pije po raz pierwszy jakaś panna na randce :-D
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2014 przez TheLight, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.