Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 385 / 7 / 0
@klejofas Brzmi świetnie. Pijemy. :D

Nie no, nie.
  • 934 / 12 / 0
Co przyznać muszę po tej odstawce 1,5 roku nie tknął GBLa,dopiero na ubiegłych wakacjach gdzie pojechaliśmy razem ja byłem w ciągu i łoiłem nonstop i ogólnie że zabrałem kupe dragów to całe 2 tygodnie zleciały pod wpływem i pił codziennie 2 tyg tyle ze z przerwą are h na sen i mimo że przerwa byłą tak długa i nawet ciag nie 24/7 z tego co mówił całkiem poważne objawy odstawienia po powrocie, halucynacje do zniesienia jak to określił, od tamtej pory ani kropli nie wypił i ponad dwa lata udaje mu się nie wrócić do tematu, spożycie alkoholu za to wzrosło do jakiś 6 piw dziennie :-/ Ale jak widać jakiś plus jest takich traumatycznych odstawień. Inna sprawa że gdyby powiedział ze porywa się na odstawianie tamto to bym mu baclo i benzo na sen zorganizował i powiedział jak się suplementować i prawdopodobnie w dużej mierze dało się tego uniknąć, a że zrobił sobie praktycznie bez zejścia z dawek pijąc w ciągu ponad 4 lata 50ml na dobę, cold turkey nie mając dosłownie nic do zmniejszenia objawów. Ciężko powiedzieć odwaga czy głupota :-p
  • 3206 / 175 / 0
Stany schizofreniczne tak, wizje i halucynacje nigdy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
jedynie rozjeżdżający się obraz... tak jak po alko tylko z większą świadomością zmian w widzeniu.
"wszystko można, co nie można, byle z wolna i z ostrożna"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."