Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Limitbreaker pisze:znalazłem co miałem znaleźć, bliski kumpel tego czegoś, czasem się nie zatrujcie:
http://en.wikipedia.org/wiki/4%27-Methy ... xiophenone
hmmm:
"In 2010 a group of researchers from the Institute of Forensic Medicine, University Hospital Jena, Germany concluded that MPHP can lead to serious poisoning with toxic liver damage and rhabdomyolysis.[6]"
zajebiste, chyba se kupie, zawsze chcialem wymienic watrobe na nowa. wiecie ile sie teraz czeka w kolejce na przeszczep? 2 lata jak ostanio moj braciak? nie zdazyl doczekac bidulek, ale moze w tym roku kolejka jest krotsza...
I apropo tego zwionzka to chyba chujowe sorty musieliśta mieć, bo ten który ja ostatnio testowałem w sporych ładnych bieluteńkich kryształach, działa zajebiście coś pomiędzy Pentedron`em a a-PVP (słabsze od alfy ale za to psychozy/paranoje dość lajtowe są) szkoda tylko że brak jakiegoś [wejścia] na początku działania, które pomalu sie rozkręca przez kilka min. Peak trwa jakieś 3-4h w zależności od zajebanej dawki - mowa o sniffie, probowalem palić z folii ale jak zwykle chuj z tego wyszedł bo nieumim sie tą RoA posługiwać... Co do skutków ubocznych to zajebiście na oddech sie wpierdala i chyba tez wontroba ostro dostaje po piździe? (ale ostanio napierdalalłem sporo różych rc na przemian więc możliwe,że co innego dopierdoliło mojej wontrobie
Anon pisze:Jakie mikrogramy co Ty pierdolisz :nuts: Nie ma tak wydajnych stymulantów poza jednym: Placebo.
A PV-8 jak wygląda pod względem psychoz i paranoi?
Niespotykanie nieprzyjemny smrod mialo, inny niz pvp.
co do dzialania. gdybty nie skutki wyzej wymienione, kochalbym sie w niej. wjezdza w sumiwe z 5min, gadatliwość, zęby latają, jezyk lata, euforia jest nieznaczna, w sumie tylko ten speed. oceniam ogolnie na 6/10, byc moze kupie jeszcze, bo tanie, ale niee walne juz ciagu na tym
i jeszcze dodam zatkany nos, zolte smary i znieczulenie, jakby zamrozenie calego nosa, ustalo po 4h od ost dawki...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.