Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 708 / 6 / 0
Tez mialem tak parę razy. Ale tylko gdy dym w plucach. I gdy trzymalem go. Jak wypuscilem to odpuszczalo. Zaciagam trzy mam dym i powtórka.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1957 / 230 / 0
W 2 dzień świąt wypiłem sobie piwko w domku, i z nudów wyszedłem z kumplami na jointa, spaliliśmy go, i po chwili gadki nagle mnie totalnie zamroczyło, ocknąłem się w postawie klęczącej, gdyby nie to że kumpel mnie przytrzymał to bym się przewrócił i zajebał głową o beton. Byłem wtedy, wyspany i najedzony. Dziwne bo paliło się w życiu kilka gramów z punkta, butle, mieszało trawę alko, twardymi dragami, paliło się po nieprzespanej nocy itp. A tu nagle takie coś po malutkim blanciku. 2 dni, oraz 4 dni przed zdarzeniem, dosyć mocno się najebałem, myślę że było to osłabienie organizmu. W dodatku czarę goryczy przelał fakt, iż rzuciłem palenie petów jakiś czas temu, tytoń z marihuaniną ostro zwiększyły ciśnienie. Cóż...
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.