Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Re: Sunifiram
Nieprzeczytany post autor: ccorben »
Suni 2 do 3 razy po 5 mg pod język. Jesli chodzi o wyjebki to do noopa zacząłem szukać uzupełnień i sprowadzałem proszkowe wersje cdp choline, z uwagi na zerowe efekty uznałem że nic już w proszku nie kupie. Po suni spokój właśnie czułem i libido na plus oraz co najważniejsze intelekt miałem wzmocniony.
  • 180 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
Wzmocnienie intelektu polegało na czym? Szybciej coś zapamiętywałeś, szybciej dochodziłeś do jakichś skomplikowanych wniosków, inne spojrzenie na codzienne sprawy, większa kreatywność czy coś w tym stylu ? Ja po noopepcie mam specyficzny stan w którym klarowniej myślę, zdecydowanie szybciej się uczę, czuję się pewniej i łatwiej przychodzi mi rozwiązywanie jakiegoś problemu. Generalnie działanie bardzo fajne, jednocześnie dosyć krótkie . Jeśli sunifiram jest chociaż odrobinę lepszy to ja to chcę ;-)
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 27 / 1 / 0
"uzupełnień do noopa" tj. brałeś noopeptyd i sunifiram razem? Jesli tak, to normalne dawki noopeptydu?
Uwaga! Użytkownik MrPresident nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ccorben »
Intelekt - szybciej rozumiałem dane zagadnienie a ogólnie byłem przecierz przemęczony. Do tego dla niektórych tematów odkrywałem nowe znaczenie w powiązaniu z całym systemem. Lepiej też zapamiętywałem.
Cdp miało wzmocnić noopa.
Na końcu to już wszystko szło i noop i suni i Modafinil, stress control
  • 180 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
Na końcu to miałeś niezłą kombinację substancji ;-) Podobnie działa na mnie Noopept, chociaż ten efektu utrzymuje się stosunkowo krótko.Do tego wkurzający efekt wkurzania się na wszystkich dookoła... albo zwiększę dawki albo zainwestuje w Sunifiram i będę stosował podobnie jak Ty, jedno i drugie jednocześnie.
  • 110 / 5 / 0
czyli przy Noopept tolerancja szybko wzrasta czyli lepiej brać Sunifiram albo łączyć to razem czy robić sobie przerwy
Tłum duży, ale ludzi niewielu
  • 180 / 4 / 0
Wątpię w takie coś ja tolerancja na noopept. Po pierwsze nie została udowodniona jakoby taka istniała, a po drugie sam takiego efektu nie odczuwam. Sunifiram to ulepszony noopept z tą różnicą, że ten pierwszy jest substancją nową i mało przebadaną, dlatego mało kto go stosuje.
  • 992 / 17 / 0
Tolerancji nie ma, co najwyżej człowiek się przyzwyczaja do takiego stanu.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 103 / 1 / 0
Ktoś opisze, zrelacjonuje jak działanie sunifiramu? :old:
  • 41 / / 0
na mnie sunifiram zadzialal odwrotnie niz zakladane dzialanie tego specyfiku. Bralem 3ktronie i za kazdym razem, wlaczal mi sie nieogar i trudnosci ze skupieniem. Pracujac w biurze w pewnym momencie majac zrobic kilka rzeczy w ciagu ktrotkiego czasu, dostalem zawiechy.. Bardzo to bylo nieprzyjemne i deprymujace uczucie. Dodam, ze piracetam dziala na mnie jak zloto i po nim praktycznie za kazdym razem mam umysl jak zyleta.. Mocno sie zawiodlem na sunifiramie, bo myslalem ze to lvl. wyzej niz dostepne powszechnie nootropy.. Na forach zagranicznych raczej przewazal entuzjazm wiec to moze ja naleze do mniejszosci, ktoremu ta substacja robi ała w glowe..
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).