Bo jak sniff, to nadal ten test jest kompletnie niemiarodajny. metedron też działał chujowo donosowo.
Za dużo kolwiek. W internecie informacji niewiele, czekam na sprawozdania.
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Anon pisze:Tylko wrzuć te 250mg naraz, bezsensu byłoby to dzielić. Ja sie zastanawiałem czy nie wziąć sobie tego jako sampel ale wziąłem wkońcu te nowe dysocjanty - 3-MeOMC może innym razem. Wogóle wygląda mi na to że to będzie takie uboższe w efektach 3-MMC przy oralnym podaniu.
A co do dysocjantów to nie licze na to że przebiją MXE ale jednak wyłania sie opinia na BL że mają jakieś swoje unikalne i na swój sposób ciekawe działanie, a jako że jestem fanem dysocjantów to wybór był prosty ;-)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).