Na PAS byłem tylko dwa tygodnie. Przez resztę czasu tylko suplementy: EDTA, ALA, herbatka z liści kolendry. No i zero kocenia.
Dwa razy dorobiłem się anemii. Te suplementy na prawdę działają.
@WildMonkey: Na prawdę jeszcze nic ? A weź stań na jednej nodze rozłóż ręce i zamknij oczy. Napisz czy zaliczyłeś glebę.
szachmat pisze:
@WildMonkey: Na prawdę jeszcze nic ? A weź stań na jednej nodze rozłóż ręce i zamknij oczy. Napisz czy zaliczyłeś glebę.
Oby nic nie było.
WildMonkey-Sverige pisze:mam małe problemy w utrzymaniu równowagi po takim teście , o czym to świadczy ?szachmat pisze:
ja jedynie co mialem to drzenie i skurcze lydki a pochylilem sie do przodu nawet
ale za to inny objaw zauwazylem drzą mi ręce jak np mieszam herbate czy tam kawe a i wczoraj wyciskam cytrynę i chce lyzką pestki wyciagnac to bylo widac wyraznie drzenie (uderzalem lyzką o szklankę) nie wiem czy to wina manganu czy po prostu kawy/ braku magnezu
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
zresztą pierwsze usg mialem w wieku 17lat przesadzalem z metanabolem i wódką
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Dokładnie opisał to kolega w knajpie kociej i myślę, że ktoś powinien zebrać te informacje w jeden temat.
EDTA da się dodawać do gotowego kota by od razu związał związki manganu?
P.S Moderatora proszę o scalenie moich dwóch wypowiedzi w jedną.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.