...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
Hahahhaha ja pierdole muszę powiedzieć ze dawno się nie uśmiałem jak po przeczytaniu tego . Tak mnie to rozbawiło że aż postanowiłem poszukać tej całej Lori na ich stronach ale nie znalazłem albo mi się w połowie odechciało na youtube jest też jakiś film z jednego z ośrodkka myślałem że trafie na Lori ale jednak nie. Fajna dupa jakaś?
pytam z czystej ciekawości. Pojebana ta Anglia jakoś jest albo to Ty złapałeś jakąś mega jazdę jeszcze 19lipca jechałeś kupować pierwszą heroine po czym nagle w ośrodku się znalazłeś Ty nie doćpany chłopie jesteś i dlatego wkręcasz sobie chore jazdy. Kiedyś byłem na detoksie to ćpunek zakochał się w ćpunce tylko szkoda że tamta dała dupy jakiemuś innemu a ten dowiedział się na drugi dzień i przy śniadaniu chciał wyjebać tamtemu oko widelcem - widzę ze akcja w podobnym stylu haha.
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 266 / 44 / 0
czarny3211 pisze:
że aż postanowiłem poszukać tej całej Lori na ich stronach ale nie znalazłem albo mi się w połowie odechciało na youtube jest też jakiś film z jednego z ośrodkka myślałem że trafie na Lori ale jednak nie. Fajna dupa jakaś?
Widzę, że nie tylko mnie ten wątek opowieści zainteresował najbardziej. %-D

Może Kolega wrzuci jakąś fotkę? Ułatwiło i umiliłoby to wszystkim dalszą dyskusję, bo tak to tylko wszyscy jadą, że niedoćpany Synapse szukał pretekstu, żeby zerwać się z ośrodka. Pewnie podbudowaliśmy chłopa, nie ma co. Ale chyba nie liczył na klepanie po pleckach, więc może się nie pogniewa. ;]
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Synapso, nie prześledziłam postów, naświetlających twą smutna drogę, jednak zdziwienie twe jest zadziwiające. To oczywiste, że skoro zakochałeś się w terapeutce, to raczej terapia w danym miejscu nie miała większego sensu. Najpierw spróbuj wrócić do świata żywych, potem przyjdzie czas na miłość, bo kutas w leczeniu nie pomaga.

Odnośnie spisku, w wyniku którego znów bierzesz narkotyki podejrzewam, że inny sposób nakłonienia cię do zmiany ośrodka byłby bezskuteczny.

BTW. A jakie są losy zakochanej terapeutki?
810 stawek dziennych za to!
  • 427 / 2 / 0
Tez ledwo kapuje, pisane jakby innym przekazem takim zacpanym malokonkretnym
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.