Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 488 / 7 / 0
Jak widzę tych nawciąganych debili, to sam mam ochotę im przyjebać.
  • 365 / 2 / 0
Miałem taką sytuację, że szedłem sobie zjarany a mój znajomy totalnie napierdolony, zaczął mi wrzucać od ćpunów. jak dla mnie często ta agresja wynika z jakiś kompleksów czy niskiego poczucia własnej wartości. "Ja to jestem najebany, ale zobacz tego on to ćpa ten syf to dopiero dno."
  • 1931 / 318 / 0
bamboa pisze:
Miałem taką sytuację, że szedłem sobie zjarany a mój znajomy totalnie napierdolony, zaczął mi wrzucać od ćpunów. jak dla mnie często ta agresja wynika z jakiś kompleksów czy niskiego poczucia własnej wartości. "Ja to jestem najebany, ale zobacz tego on to ćpa ten syf to dopiero dno."
zależy, bo są ćpuny i ćpuny. w kazdym bagnie sa dwie strony flegmy, zalezy z ktorej mańki spojrzeć. Co by nie było, szczerze gardze niektórymi osobnikami nie bardziej niż gównem w klozecie. A pewnych specyficznych typow cpunow to w ogole bym wylapywal w patrolach policji obyczajowej (jak w Iranie), lub jak gestapo łapanki robił i chetnie napierdalal po lbie batonem lub zlotym strzalem z glocka miedzy oczy %-D :gun:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 13 / 2
Raz mieszkałem w akademiku z ziomkami którzy w życiu nie zamoczyli swoich pięknych rączek w najbardziej nawet chętnej cipce,mimo że dowód już mieli za pasem, co niedziele do kościoła na ciasto z plebanem i te sprawy, ogólnie jebnięci ludzie, tacy typowi hipokryci, za plecami zaczęli gadkę która brzmiała mniej więcej tak:

- Ten świr ma fioła na punkcie towaru, to jest po prostu świr jakiś, nie chce przeklinać ale to popierdolone trzymać towar i cały czas go palić, typ ma już naprawdę poprzewracane w głowie
- Mówię wam, zgłośmy to, niby przez przypadek że znaleźliśmy jakiś pakunek, że to nielegalne i go stąd wyrzucą, na skurwysynow nie ma sposobu.

Otwarcie później spytałem o chuj im chodzi, to udawali że nic nie mówili, i że taka rozmowa nie miała miejsca. Śmiejąc się jeszcze prosto w oczy. Najgorsze kurwy tak robią. Wyprowadziłem się od nich, i od tamtej pory miałem spokój, nikt mnie nie podjebał, ani nikt się nie odważył powiedzieć tego w oczy.
  • 3900 / 245 / 13
rahciach - tak! z czymś takim też się spotkałem, ująłeś to idealnie - mówisz jak jest :).

spotkałem się też z komentarzami jakiegoś dystyngowanego towarzystwa grubo po 40tce wracającego z wesela za moimi plecami, już nie pamiętam co mówili, ale z zajebistą wyniosłością; mam takie szmaty w głębokim poważaniu, ale tym razem zrobiłem odwrót, zastąpiłem im drogę i kazałem powtórzyć swoje zdanie (oczywiście zadbałem o to, żebym wyglądał na gościa, który za chwileczkę rozjebie ich o beton) - ich wyraz twarzy... i ci faceci chowający się za żonami :). Skwitowałem ich pogardliwym śmiechem i protekcjonalnym "dobranoc państwu" - akcja działa się po 2C-E + 4HoMIPT
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 478 / 22 / 0
Udało mi się zaliczyć przeszukanie w suce,
o 2 w nocy na 25-b-NBOMe.
Klasyczna zabawa w dobrego i złego
policjanta - zabawy w "gdzie masz trawę,
mów bo ci kurwa wyjebię".
Siłą rzeczy agresja, ale też przygoda.
Bardziej interesował mnie absurd
tkwiący w tej agresji.
Ćpasz, jesteś ćpunem, masz narkotyk.
Na pewno go masz, a narkotyki są złe.
Więc miej go, bo chcę cię ukarać.
Ćpunie przebrzydły.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
Bić ćpunów.
Ja tam spotykam się głównie z aprobatą, ale może w złym towarzystwie się obracam.

Może na zwale na ulicy, te nienawistne spojrzenia, macie tak? Choć może to paranoja po stimach i bezsennych nocach. Już parę razy zbyt szerokie/wąskie źrenice zdawały się nastawiać ludzi wrogo/niechętnie.
  • 291 / 1 / 0
Jest tak jak mówisz. Oni wiedzą, że ćpiesz, wiedzą, że się ukrywasz, wiedzą, że wiesz, że oni wiedzą, że ty wiesz, że oni wiedzą. Ogólnie to macie PRRZE JE BA NE.
  • 488 / 13 / 2
rahciach - tak! z czymś takim też się spotkałem, ująłeś to idealnie - mówisz jak jest .
Wow, no to pozdro, dobrze wiedzieć że się nie jest samemu z takimi sytuacjami %-D

Jest jeszcze rodzaj agresji - ze strony dziewczyny ;d. Pewnie wielu z was miało kiedyś sytuacje że wasza laska miała pretensje o narkotyki ;d To jest dopiero agresja, wąty, nazywanie od ćpunów i najgorszych, fochy, patrzenie się jak na osobę która przegrała życie. Z czymś takim się spotkałem też. Wypominanie, i mega drażliwość na te tematy, zero próby zrozumienia :-D
  • 4807 / 270 / 0
Oprócz agresji w aptece jeszcze się z atakiem nie spotkałem
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.