Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / 1 / 0
Rzeczywiscie regeneracja lepsza, przewaznie bralem 1ml przed treningiem apetyt po tym duzo lepszy wiec przy diecie na mase jest duzym plusem, do tego bylem na tesciu to tez inaczej
  • 373 / 14 / 0
Juz sobie wyobrazam jak ktos pije przed treningiem i robi np. martwy ciag , seria konczy sie pewnie orzyganiem posadzki albo upadkiem na pysk.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 2 / 0
albo robi klate i mu 120kg na maske spada :-D ale male dawki fajnie motywuja i trening jest na +
  • 3363 / 356 / 0
GBL jako preworkout? O kurwa, ten kto wpadl na ten pomysl to debil. Przeciez to zagrozenie zdrowia i zycia, dla siebie i wspolcwiczacych. Postworkout? Zajebisty jest do tego celu!
  • 373 / 14 / 0
Przydalo by sie zeby ktos zrobil badanie na HGH po dlugim uzywaniu.
U mnie lab nie czynny w soboty a roboty od zajebania, tak , ze moze za miesiac dwa udaz mi sie jakies woln e to zrobie i zarzuce.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
Angry ma 15 tysięcy razy te same badania wklejać?
  • 3363 / 356 / 0
Tak, bo nie kazdemu chce sie szukac po knajpach albo watkach ogolnych. %-D
  • 1141 / 9 / 0
Nie uważasz, że od tego jest wyszukiwarka?
  • 373 / 14 / 0
Nie znajduje mi nic zeby wklejal swoje badania , jedynie o jakims tam typie ktory bral GHB , a nie GBL.
Wiem ze jedno konwertuje do drugiego , ale GBL dziala krocej, stad moze slabiej wplywac na HGH.
  • 100 / 1 / 0
Może i krótko ale i mocniej ...
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.