Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest najelepiej nadaje się na podkład?/Czego najczęściej używasz jako podkład?
marshmallow (prawoślaz lekarski)
26
18%
damiana
9
6%
mullein (dziewanna drobnokwiatowa)
4
3%
coltsfoot (podbiał pospolity)
14
10%
szałwia lekarska
10
7%
mięta pieprzowa
9
6%
tytoń
17
12%
konopie
12
8%
fake hash
9
6%
inne roślinki
5
4%
nie robię maczanek, wapuje proch
27
19%

Liczba głosów: 142

ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Zazwyczaj używam czerwonej koniczyny, ale chyba w najbliższym czasie wypróbuję podbiał
  • 992 / 17 / 0
Szałwia gdyby nie smak (co pewnie można usunąć gotując ją) jest dosyć dobra, dobrze nabija się w lufę, no i pachnie palona ciutke jak tytoń. Po zadymieniu jakiegoś miejsca, ludzie burzą się tylko o domniemany zapach tytoniu %-D
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 153 / 2 / 0
Ja nie mogę znaleźć dobrego podkładu do ilości, które przepalam. Szałwia i podbiał okazały sie conajmniej chujowe w przypadku moim i znajomych.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2013 przez oloxn777, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5299 / 104 / 0
Pamiętaj chemiku młody, szałwia nie nadaje się na podkład, jeśli już, szałwia nadaje się na pierwsze miejsce i to też nie zawsze ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 153 / 2 / 0
Szałwia lekarska panie tabsożerco:d
  • 1000 / 84 / 0
oloxn777 pisze:
Ja nie mogę znaleźć dobrego podkładu do ilości, które przepalam. Szałwia i podbiał okazały sie conajmniej chujowe w przypadku moim i znajomych.
Próbowałeś innych opcji(prawoślaz, dziewanna...)?
  • 2466 / 15 / 0
Jak dziewanna to tylko mielone kwiatostany bo liście hujowe. A z łatwo dostępnych to mięta, dym zajebisty.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 153 / 2 / 0
Ta dziewanny próbowałem i lipa, prawoślaz za drogi xd Nie chce mi się podkładu z neta zamawiać xd
  • 1000 / 84 / 0
Zostało mi ok. 10g prawoślazu i 1g STS-135, więc muszę się wkrótce ruszyć do apteki dokupić coś. Myślę o szałwi, ale mięta i melisa też powinna być na stanie. Będziemy dziś mieszać :)
  • 2466 / 15 / 0
oloxn777 pisze:
Ta dziewanny próbowałem i lipa, prawoślaz za drogi xd Nie chce mi się podkładu z neta zamawiać xd
Jeszcze takiego podkładu nie wynaleźli co by wszystkim dogodził.

A jak już tak nic nie pasuje to z prochu powstałeś i proch cię pokara
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.