Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 154 / 1 / 0
teraz 3g maczanki tego 1/10 kupiłem za niecałe 24zł, wali w cymbał po zmieszaniu z akb48 i ziołem i powiem ze jest jakoś tak kurtka nawaccie dziwnie.
przyjebnie dziwnie. xD
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Przekaraj, wtedy są bardzo świadome podróże w czasie! Nie to co po Aemce, po niej to gówno pamiętałem (tak white_power, jestem słaby! %-D ) Bebek jest dziwacznym kanna tak w sumie. Klepie dziwnie, ale tak pobudzająco i kreatywnie, na obraz nie nakłada się żaden blur. Przekarać trudno, ale... mniam jak pięknie. Wczoraj połączenie z makiem było genialne, noddy całą noc. Spróbowałbym tego PB-22 ale skoro jest tam dysocjacyjna nutka, to dziękuje. Bebek przebija AKB, bo przekaranie jest bardzo "wizyjne", po AKB nie ma wizji, jest leżenie z szeroko otwartymi gałami. Ostatnio po Bebeku, na zjeździe po stimsach, kara była sążna, zjazd też, i przez 40min próbowałem wpisać: Pink Floyd - Sorrow. Niestety nie udało się, taka kara. Tolerka rośnie dosyć wolno, na początku działało: 1h - mocno peak po 15min, 1h ładnie i ciekawie, i koło 3h schodziło. Na tolerce peak trwa niemal tyle samo czyli 1h, afterglow schodzi szybciej, 30 min? Jak dla mnie, wynik doskonały. Szczerze mówiąc, jest to pierwszy kanna którym przekonałem przyjaciela, że są przyjemne kanna. A jak on polubił to kanna, to coś znaczy. Bo nie trawi żadnej trawy, żadnych akb, ur, aemek, no kurwa nic. Dopiero BB... W czasie fazy nie da się zasnąć, ale jak już wchodzi afterglow, sen przychodzi bez problemu. Teraz chyba se przerwe walnę, coby do soboty tolerka spadła, bo trzeba czymś LZS podbić.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 41 / 2 / 0
Ja zrobiłem mieszanke 1/25 i jestem zadowolony. Faza długa i przyjemna, nie upierdala tak mocno jak np AKB czy Ur ale jet to inna, lepsza o wiele moim zdaniem jakość fazy :)
  • 992 / 17 / 0
Dobra a teraz ostrzeżenie. Jak się wypali ogromną ilość (40-80mg) naraz, na jednego giga bucha... Podróże w czasie, występują już w mniejszych dawkach, w takiej... No wczoraj dostałem czegoś na kształt padaczki, drgawki w każdym ruchu, przejścię z kompa na łóżko skończyło się 3-krotnym upadkiem, strąceniem ilus rzeczy z szafki, strachem o życie bo telepie. Głosy, halucynacje przy otwartych oczach... Ładnie było! Dobrze, że mało pamiętam, bo taka wielka kara, to nie pojętę jest. W mniejszych dawkach, piękne kanna, w wielkich... bad trip bez dysocjcacji za to z wielkimi drgawkami.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1472 / 26 / 0
Paliłeś z e-fajki mając takiego bad tripa? w sumie sądziłem ,ze przy e-papierosach da sie dobrze kontrolować stan nietrzezwości w porównaniu do innych form palenia
  • 992 / 17 / 0
NIe, to akurat było z folii. Z e-papa nie da się aż tak mocno. A tak mnie wczoraj wieczór naszło, żeby tak 50mg zajebać na jednego bucha. Padaka, prundy w ciele, bad trip... Przypominało psychodelika jakiegoś, po pamięć nie była aż tak zjebana. Ale jakie chore myśli...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 612 / 43 / 0
To chyba najlepszy kanna na obecną chwilę, AKB48 jak i jego fluorowa wersja 5F-AKB48 wypadają dużo gorzej, BB-22 trwa znacznie dłużej, ale tak samo dłużej się ładuje/rozkręca, BB-22 powoduje po prostu przyjemniejszą fazę, nie jest ona tak nachalna, ale daje tego magicznego banana na ryj, stan jakby takiej hipnozy z poczuciem niesamowitego zainteresowania otoczeniem - patrząc na tapetę na pulpicie ekranu nie mogłem oderwać oczu przez parę minut - po prostu podziwiałem ten widok nie potrzebując absolutnie niczego innego, taka kompletna beztroska i bardzo wyraźnie podniesiony nastrój z wyraźną choć zrównoważoną euforią, lekka senność ale bez wielkiej zamuły, dodatkowo wyraźne CEV jak i lekkie OEV czynią z tego kanna chyba najciekawszy z aktualnych produktów, dodam jeszcze na plus to, że nie ma tutaj na przepaleniu takiego pokarania jak przy innych kanna, koncentracja nie siada, można się czymś zająć, co nie było możliwe na innych kanna, całkiem twórczy stan mimo, że na początku peeku pojawia się tak samo nietypowa głupawka.

Moim zdaniem BB-22 to wreszczie to, na co czekałem, szykuje się wesołe lato ;)
Wreszcie koniec na zawsze z fluorowym gównem, dziadowską i nudną UR144 :)
  • 992 / 17 / 0
Ja jestem zakochany w tym kanna... Ale serio uważajcie gdy sprawdzacie co się dzieje na wyższych dawkach. Pokaranie jest trudne, ale jak już do niego dojdzie, to jest najgorsze ze wszystkich kanna. Aemka wymięka. Wszystko przez to, że pamięć działa. I latamy w czasie i bije nas moralniak. A ta to kanna w małych dawkach świetne na spacer, czytanie ksiązki, no najciekawsze i najlepsze. Chociaz brakuje mi bluru na wizji, lubie ten widok świata za mgłą...
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 56 / / 0
Chcesz przez to powiedzieć, że tym kanna da się ostro pokarać i podczas srogiego tripu wszystko ładnie zapamiętać ? Brzmi jak idealny środek, dla mnie zawsze sporym minusem "przezywania ciekawych przygód" był fakt ze pamiętam tylko strzępy.
  • 1558 / 18 / 0
Wszyscy tak zachwalacie a palicie z folii czy robicie maczanki? dobra iloscia dla typowego jaracza bedzie 25g na 1g bb-22?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.