Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
A ja mam odwrotnie calkiem, jak spale za malo to jest przycmienie takie, a w wiekszych ilosciach to wręcz w taneczny stan mnie wprowadza, az chce sie pokrecic na glowie BREKDĘz
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 612 / 43 / 0
moim zdaniem najlepszy jest jwh307 - na sen.
  • 596 / 1 / 0
Dwa razy zastosowałem kanna zaraz przed pójściem spać, proponuje 5FUR-144 bo po niej spałem jak niemowle, natomiast MAM-2201 nie polecam bo miałem taki rozjazd ze 30 min nie mogłem zasnąć albo i dłużej xD
  • 43 / / 0
Ja tam po żadnym fluorowym kanna nie mogłem spać , chyba że cały dzień kopciłem .
Mocno wjeżdżają na ciało przez co nie mogę zasnąć .
  • 310 / 5 / 0
Ze swojej strony polecam MAM-2201 spokojny głęboki i relaksujacy sen, choć pewnie nada się też całą seria jwh ^_^
  • 418 / 2 / 0
JwH 307- doskonaly na sen, jak za dużo się spożyje można usnąć nawet w ubraniu
  • 425 / 3 / 0
Ja za to polecam BB-22. Nie dość, że szybko usypia, to leżenie jest bardzo przyjemne.Powiedziałbym wręcz, że rozpływam się w łóżku :rolleyes:
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 194 / 2 / 0
Zdecydowanie JWH-307. Na zejściu substancji zasypiałem na siedząco,znakomicie odpręża.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 811 / 5 / 6
Jak dla mnie idealna na sen jest oczywiście marihuana, ale skoro mówimy już o syntetykach to UR-144. Po wypalonych 2-3 lufkach maczanki(1g na 50g podkładu) zasypiałem po jakiś 5 minutach w pełni zrelaksowany.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Palę tylko fluorowce i po wszystkich bez problemu zasypiam.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.