Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
Automaty są fajne aczkolwiek jeśli niewprawną ręką uprawiane to wykazać mogą tendencję do karłowacenia. Zdarzyło mi się zebrać razu pewnego po 2-4g z krzaka :*)

Na ten rok planuje
2xSpecial Kush (femy)
Kilka automatów Jacka Herera i blueberry, a także 2 feminizowane roślinki, których jeszcze nie wybrałem. Cichą mam nadzieję, że w tym roku "ultra-tajny" spot będzie przeszkodą dla cholernych złodziei w których obfitują moje okolice :-|
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Mój chomik w tym roku zasadzi easy sativy od Fs sztuk 3 i 2 automaciki. Tylko jaki automat jest najlepszy na outa?
  • 3215 / 416 / 0
Pytanie, które zadałeś jest w najlepszym razie nieprecyzyjne, a w najgorszym idiotyczne.
Zależy czego oczekujesz
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Zamierzam w tym roku zrobić z 3 spoty, z pierdolnięciem. :) Easy Sativa jakies 10 nasion,Passion i jeszcze coś wybiore na pewno. Hajsik odłożony, wierze ze bedize okeej.
Uwaga! Użytkownik gOOg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Najlepiej coś co będzie w stanie bez przeszkód wytrzymać wczesne wsadzenie w ziemie :)
  • 3 / / 0
Ojj już nie moge doczekac sie nadchodzacego sezonu sakiewka reg nasionek przygotowana miejscowka powoli ogarniana nawozy zakupione nic tylko czekac ocieplenie i sun'a ! ;D

z fartem.
  • 2334 / 9 / 0
Fatmorgan pisze:
Automaty są fajne aczkolwiek jeśli niewprawną ręką uprawiane to wykazać mogą tendencję do karłowacenia. Zdarzyło mi się zebrać razu pewnego po 2-4g z krzaka :*)
IMO w Polsce na outdoorze automaty pojebanie rosną i nie opłaca się ich sadzić, albo po prostu ja jakiś lewy z tym jestem. Z takiej odmiany jak passion 250g, a jak dobrze siądzie to spokojnie więcej mógłbym wyciągnąć, a z automatów, jaka by to odmiana nie była 20-25g maks (a takie po 2-4 też się zdarzały), gdzie na indoorze 40-50 i pierdolnąć mogę. To już chyba nawet nie o umiejętności chodzi...
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3215 / 416 / 0
Nie ma co się spodziewać cudu po automatach. 20-30 g wychodzi średnio z krzaczka na oucie niezależnie od tego jak by plonów producent nie chwalił
  • 2334 / 9 / 0
I ze 3,5 miecha sobie spokojnie rosną... Dla mnie bez większego sensu sadzenie tego. :-p
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2372 / 56 / 0
Więc co proponujecie na tegoroczny out, co by z sensem posadzić?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.