Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 283 / 1 / 0
150zł na Butle Tramalu 96ml
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 6 / 0
Nigdy nie były to jakieś wysokie sumy, może 15 zł max.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 499 / 2 / 0
z jakies 2 tysiące u kumpla, ale sukcesywnie oddawane po części aż dług zniknął. Teraz to jakieś 10 ziko na piwko czy coś jak mi już braknie, oddawane na drugi max trzeci dzień
  • 141 / 2 / 0
Jeśli już, to nie więcej niż 50 zł. Natomiast kumpel z jakimś swoim ziomkiem miał u dila dług na bodajże 3 tysiące i krótki ostateczny termin do spłaty :) Sprzedał więc starą wannę na złom, a potem śmierdział, bo nie miał się gdzie wykąpać :D No jeszcze pare rzeczy posprzedawali razem, coś gdzieś pożyczyli, a jak ich znam, to może nawet coś ukradli i spłacili to. I rączki nie były połamane :)
  • 211 / 6 / 0
Ja tam regularnie ostatnio pożyczam...tak od 30-200 na tydzień ;p ale też przeważnie w tydzień-dwa oddaje.
  • 502 / 40 / 0
200 zł około
  • 2881 / 300 / 0
400zł
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 212 / 3 / 0
Wielokrotnie po 200-300zł. Jednorazowo najwięcej winien byłem około 1000. Wszystkie długi oddaję, często z opoznieniami lecz sam się o nich przypominam a zaciagam je u dobrych ludzi którzy rozumieją niemożliwość spłaty.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 54 / 1 / 0
Największy to około dług to 300 zł ale najważniejsze zawsze oddawac.
  • 3899 / 240 / 13
Nie mialem nigdy długu. Za to inni mieli już pare długów u mnie; największe z nich to 1050pln oraz 2000pln. Wszystko szczęśliwie posplacane choć te 2k na raty i po ostatnia transze musiałem już upominać się siłą
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.