Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1522 / 73 / 0
Nie zapomnę jak BXM zafundowało mi przejażdżkę autobusem mimo bycia na domówce.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3854 / 316 / 0
Tej pierdolonej euforii po pigułach, z przed pięciu lat.
Pierwszej fazy pod DXM, i po grzybach.
Wysokiego stężenia beki, podczas amatorskich czasów z mj.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Połączenia kody razem z mj, to było piękne :)
Naćpania się grzybami,kodą, DXM, picia non stop, i mj na woodstocku później szukanie jakiejś Hanki, nie znałem żadnej ale z kolegą chciałem poznać Hankę :)
  • 19 / / 0
Gdy mój facet po raz pierwszy pokazał mi grzyby.
Gdy na grzybowym tripie piłam herbatę i odkryłam jaka to wspaniała czynność: picie.
Uwaga! Użytkownik Napuszony Antychryst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 76 / 0
.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2015 przez Błazen, łącznie zmieniany 1 raz.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
cesky_kozel
  • / / 0
Re: Nie zapomne
Nieprzeczytany post autor: cesky_kozel »
seksu w noc poślubną, pierwszego cumshota, anala, lodów kilku
  • 1292 / 8 / 0
Nie zapomnę jedynej halucynogennej nocy spędzonej w Kampinowskim Parku Narodowym jakieś 2km od samochodu, w środku puszczy, gdy podczas tripowego spaceru odczepiłem się od reszty kompanów co miałem w dupie po BXM.
Nie zapomnę 600 mg kodeiny z dwoma wiadrami.
Nie zapomnę pierwszych dwóch tripów na DXM oraz pierwszego tripa na homecie, pierwszy mój psychodelik, który spędziłem razem z ziomkiem w pięknych górskich okolicach Bielska Białej.
Nie zapomnę myśli, że umieram gdy zdecydowanie przesadziłem z 5-MeO-DMT i samego DMT.
Nie zapomnę tego wszystkiego.
  • 761 / 13 / 0
Nie zapomnę pierwszego kontaktu z każdym dragiem. Jego działania itp. Ale najbardziej utkwiły mi w głowie psychozy po MDPV i beki po THC.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
Palenia changi w lesie.
High, how are you?
  • 1587 / 11 / 0
Nigdy nie zapomnę:

- Tripa, podczas którego ja byłam na meskalinie, a Jogurt na zolpidemie
- Tripa z Jogurtem po BXM, kiedy weszliśmy do domu jakiegoś gościa, okrążyliśmy Karmelicką 50razy, w ogóle to przez całą noc błądziliśmy po Krakowie, a gdy pewien facet powiedział Jogurtowi: ręce Ci się "trzęsą" to on odpowiedział: "No, wiesz... delirium", jakby to była najnormalniejsza rzecz w świecie.
- Zlotu DEXEELET
- Wielu głębokich tripów na powoju, 2cp, meskalinie, DMT, am2201.
- Misiów, sów i kotków , które ukazywały mi się po prawie wszystkich psychodelikach
- Jazdy na rowerze po MXE
- Oj, lista będzie jeszcze długa...
rchiro the best
ODPOWIEDZ
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.