Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
perwersyjny genio pisze:Muszę powiedzieć, że czytając opis coraz bardziej jestem ciekaw tej substancji :). Jak miałbyś porównać dawkowanie to 45mg odpowiada mniej więcej jakiej dawce meskaliny bądź lsd? Chodzi mi aby mieć jakieś rozeznanie czego się po takiej dawce spodziewać.
Od siebie dodam ze po peaku bardzo mocna jest odczuwalna spora stymulacja umysłowa tak ze zastanawiam się czy uda mi się dzis zasnąc
Gdybym mógł cofnąc czas to bym od razu 50 mg brał nawet sie nie zastanawiał co zresztą było moim początkowym planem ale rano nie czułem sie najlepiej dlatego obnizyłem dawkę testową i mogło tam byc cos pomiedzy 40-45 mg dokladnie nie wiem bo uzywałem w tym celu wagi 0,01g.
Może trochę mylnie nazywam to bodyloadem, ale rozumiem przez to też efekty fizyczne po ustaniu działania. Na 2C-P miałem na przykład okropny ból głowy i brzucha plus ciągłe mdłości przez ponad 24h od aplikacji.
opak co oznaczają te "+++" w Twojej wypowiedzi?
Dziś mam(y) nadzieję zjeść ~50mg 3C-E, to może podzielimy się wrażeniami, a może zdecydujemy się na coś innego :)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.