Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 237 / 10 / 0
http://zoomquilt2.madmindworx.com/zoomquilt2.swf odpalcie sobie to na piździe najlepiej przy jakieś spokojnej nucie: polecam tą http://www.youtube.com/watch?v=Wye6CygA0Lc (In Flames - The Chosen Pessimist)

Podpisujemy linki! LMR
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 15 / / 0
THC + pare piwek + fajki : PP
Życie jest po to , by z niego korzystac , ale korzystaj z glowa !!
  • 562 / 29 / 0
Tańczenie z nożem laserowym w laboratorium oświetlonym blaskiem lampy neonowej potęguje.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 387 / 0
Przede wszystkim dobry klimat, muzyka jako bodziec, który potęguje wszelkie emocje, odpowiednie oświetlenie. Wszystko to, co postrzegasz zmysłami. Im więcej bodźców, które bezpośrednio kojarzą Ci się z daną substancją i jej działaniem tym silniej ją odczujesz. To autosugestia, ale sprawdza się i polepsza samopoczucie.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 59 / 0
http://patimex.com/ <- polecam najbardziej psychodeliczną stronę w internecie, nadaje się do potęgowania bani.

A tak poza tym to przygaszone światło, kadzidło można zapalić. i jakaś odpowiednia muzyka w tle, zależnie od używki. Osobiście po paleniu lubię się wkręcać w takie tematy jak wszechświat albo biologia, to potrafi nieźle wpłynąć na wyobraźnię, przez co faza się staje ciekawsza.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 5299 / 105 / 0
Pozwolę se wspomnieć o ziomku Astrallseeker na jutubie. Megastyczne co poniektóre kliodyny robi. Widać, że kartony, manihuarena, zibony i kto go wie co tam jeszcze

youtube.com/astralseeker miazgonator.

PS: potęgowanie banialuki to jak się wspomaga dodatkowymi substancjami imo, np iMAO+grzyby, alkohol i baka, benzo do opio, a tak to je mojem zdaniem urozmaicanie ino
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 190 / 6 / 0
Kręcenie się w koło ;D

A i jeszcze przypomniała mi się historia pewnego speca, mówił że na tripa zawsze biorą jakiś mały przyrząd (chyba dentystyczny...?), taką długą szpatułkę z cienkim zakończeniem i patrzą się na to jej zakończenie, czekając aż reszta świata na której nie koncentrujemy wzoru zacznie morfować.
Może jak to przeczyta to doprecyzuje metodę :d
  • 5874 / 1214 / 43
Pamiętam jak zrobiłem w domu urodzinowe melo i porozwieszałem wszędzie choinkowe lampki, żeby podbić oevy i wprowadzić klimat ala aco party.Na końcu sam się nimi obwinąłem, i urwał mi się film po gieblu.
Wystarczy dobra miejscówka, np brudna, obskurna blokowa piwnica i tajemniczy, biały proszek, zakupiony na stricie...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.