poza tym ja wiem ze to przez ten jeden nieszczesny raz i tak czuje!
1 zasada ćpania ...jeśli jesteś słabą kobietą ważącą z 40kg i po ketonalu albo ibuprofenie kręci ci się w głowie ...to ćpanie nie jest dla ciebie
Opiaty ,stymulanty,dopalacze,sterydy .....przeżarłem tego góry ...i ostatnio byłem na rożnych badaniach to z wyników wyszło że jestem okazem zdrowia ,a na studiach też całkiem dobrze idzie
Jak widać dla jednych przekleństwem dla innych karmą
Myślisz, że nie masz problemu? Czy może jednak masz? Czego byś chciała?
Strasznie chaotycznie piszesz. W jakim wieku jesteś?
Na kobiece dni maria najlepsza. Żadne leki przeciwbólowe dostępne bez recepty nie są równie dobre na bóle menstruacyjne. I do tego- wystarczy ilość minimalna, nie dająca poczucia, że się jest pod wpływem czegoś. ;)
a odstepy miedzy paleniem? roznie, raz w miesiacu, raz na 3-4 msc. nie palilam za czesto.
a co do wypadku to bylo to w znieczuleniu ogolnym ze wzgledu ze byla to twarz a sam zabieg trwal ponad 1,5h.
i rady typu zajeb se kody mnie nie interesuja;/
poza tym to ze nigdy nie spotkales sie z przypadkiem nerwicy po paleniu nie znaczy ze nie jest to mozliwe...
jak widac jest
W takim razie ja dawno powinnam być zamknięta w psychiatryku.
No no ja juz słyszałem o arytmii po zjedzonych 2g Władka w ciągu miesiąca..;(
Ja zauważyłem u siebie ostatnio dziwną sprawę mianowicie po upaleniu mam dwie osobowości kompletnie różniące się od siebie ale tej "Mojej" nie potrafię sobie przypomnieć...
Dziwne, w sumie lubię takie ekscesy psychiki gdyby się nad tym dobrze zastanowić to może być całkiem interesujące;)
Ma ktoś tak??
1sza-Całkowicie sprzeczna z moimi poglądami itd
2ga-Totalnie absurdalna,Wariat
Do tego pozostaje w tej swojej świadomości w jakichś 20% (nie mam wpływu co będę robił mogę tylko biernie obserwować i się zastanawiać.
Ciekawe z drugiej strony nie?;)
interesują mnie takie zmiany
Sprostuje:Po paleniu na pewno tego nie zdobyłem na tym to widze
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.