Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Spróbuje z tym dziurawcem. Zakupię Deprim Forte jak tylko pojawi się jakaś kasa, a na chwile obecną idę łyknąć Citabax 20mg.
  • 111 / / 0
Tylko potem jak już zaczniesz z tym dziurawcem - to odstawiaj ten Citaprolam stopniowo, a nie stanowczo. :)
  • 201 / / 0
Epiornis pisze:
Tylko potem jak już zaczniesz z tym dziurawcem - to odstawiaj ten Citaprolam stopniowo, a nie stanowczo. :)
To wiadomo :)
  • 1196 / 10 / 0
Opioidy, przede wszystkim silnie działające jak heroina. W długim ciągu 100% skuteczności, no ale wady swoje też ma. Coś za coś, nie?
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / / 0
Ale promujesz mu rozwiązania. Może poczekaj jeszcze z tymi opio trochę? Zanim Majkę będziemy Mu zalecać...
  • 463 / 7 / 0
A dla mnie jednak to jest nie w porządku. Prawdziwa miłość polega na braniu i dawaniu. Jeśli nie spełniacie oboje nawzajem swoich potrzeb to coś jest nie tak. Albo ta miłość jest tylko z jednej strony, albo nie psujecie do siebie. Nie wiem, w każdym razie zamiast próbować uśpić swoje potrzeby zastanów się nad swoim związkiem, bo miłość bywa ślepa, jak to się mówi.
  • 111 / / 0
Nie PASUJECIE :) A nie "nie psujecie"... To na początek ;)

Ale może to naprawdę miłość w ich wykonaniu? Zresztą, czy to ważne? Gość ma problem i próbuję mu pomóc :)

EDIT: Czekam na jakąś wypowiedź chemika odnośnie związków antranowych. Może być ciekawie i się dowiem czegoś nowego :)
  • 201 / / 0
Virus X, jak widać troszku się nie rozumiemy. Jesteśmy szczęśliwi, dajemy sobie nawzajem wszystko zarówno pod względem wsparcia, ciepła, czułości, konstruktywnej krytyki... nie będę wszystkiego wypisywał bo za dużo tego. Wszystko jest w najlepszym porządku poza tym jednym aspektem, że ona ma mniejsza chcice niż ja. Nie uważam, że to powód by niszczyć praktycznie idealny pod każdym innym aspektem związek. Potrzebuję stłumić swój popęd i tyle.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012 przez Jooseph, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 111 / / 0
Masakra - ja przerwałem związek sześcioletni z tego właśnie powodu 3 lata temu :)
  • 201 / / 0
Ale to nie jest tak, że ja niezaspokojony biedulek chodze bo ona nie chce... ;P Zaspokaja mnie dziewczyna, czasem aż zanadto :D Ale ile mogę tak w kółko sam i sam i sam dochodzić... jakoś mi kurva głupio tak. Dlatego chcę troche obniżyć popęd (nie mówię, że całkiem zniwelować), co by rzadziej do sytuacji jednoznacznych dochodziło. :) Na tym zakończmy dyskusje na temat sensu trwania w tym związku, bo to bezcelowe. Postaram się skorzystać z niektórych wymienionych substancji, zależnie od tego do czego uzyskam dostęp. Dziś akurat problemu nie mam bo:
1. Moja na wyjeździe
2. "Wykastrowałem" się dzisiejszej nocy kodeiną i alprazolamem. %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.