ODPOWIEDZ
  • 67 / 2 / 0
Będzie my mieć do tego Mordę :D
  • 3490 / 56 / 0
Mordaaaaaaaaaaaaaa %-D Tam gdzie morda tam oficjalnie jest Hyperreal.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 278 / 11 / 0
Nie jest oficjalnie, póki nie zarejestrujesz na policji.
  • 67 / 2 / 0
Jedzie ktoś autem z dwoma wolnymi miejscami? %-D
  • 357 / 3 / 0
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 5 / 0
Bedzie ktos z Lizbony jechal? "26 albo 27.07.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 2179 / 31 / 0
my jedziemy boombusem 27
  • 204 / 5 / 0
ah to lipa, nie mam biletu na bus. Napisalem na liftshare, moze ktos sie odezwie.
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 3490 / 56 / 0
A jedzie ktoś z Madrytu, przez Madryt? Ogólnie jest ktoś kto jedzie i ma wolne miejsca skądkolwiek?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 152 / 8 / 0
Ja jadę z Madrytu, ale pociągiem. Przegapiłam Boom Busa! Co za katastrofa! Myślałam, że to można kupowac aż do 28 lipca, a niedawno dopiero przeczytałam, że do 3ciego to było. Pojadę więc pociągiem, z Madrytu do Arbantes i z Arbantes do Castelo Branco i tam mają być wahadłowe autobusy. W sumie 61 euro :/ Nie wiem w jakiej cenie będą wahadłowe autobusy. Ale innej opcji nie widzę. Początkowo miał byc stop, ale chce pozwiedzać Madryt i dopiero potem jechać na Booma, a ze stopem to nigdy nie wiadomo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.