Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 266 / 19 / 0
na drug info można wyczytać, że efekty są pomiędzy fentem, a helem. Słabsza od fentanylowej sedacja, za to większa euforia. Przestrach murti-binga wydaje mi się zabawny, ale trudno nie podejrzewać, że B-F zbierze spory plon w duszyczkach.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 1406 / 142 / 0
znam od b. dawna dobry jest. długo mnie nie było, ale czytałem forum. no no wiedziałem, że wreszcie jacys vendorzy wezmą sie za wypełnienie tej luki na rynku. sam raczej nie bedę używał, bo dla mnie fentnyl jest lepszy, ale powiem tyle, że to strzał w 10. dużo bezpieczniejszy od fentanylu, a naprawdę nie dużo słabszy i z zachowaniem wszystkiego co najlepsze w oryginale. a poza tym, i to chyba też b. ważne, w pełni legalny. nareszcie ktoś zaczął dostrzegać tę ogromną niszę na rynku, jaką stanowią użytkownicy syntetycznych opio. specjalnie napisałem syntetycznych, bo trudno będzie przekonać do takowych produktów użytkowników "odpału". nie ta "klasa" userów. no ale cóż wszystko ewoluuje i obecnie użytkownik opio to nie zapluty, brudny, dworcowy kompociarz. to taki sam klient jak każdy i nareszcie może zaopatrzyć sie w pełni legalny produkt.
szacun dla vendora i pomysłodawcy. wreszcie, bardzo długo czekałem na coś takiego. choć jak pisałem, ja raczej korzystał nie bede, bo w tym względzie "samowystarczalny" jestem, ale dla większości opio userów to wreszcie jakaś alternatywa do normalności.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2012 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 536 / 3 / 0
Jaki jest okres półtrwania przy administracji oralnej?

8 godzin przerwy wystarczy by bezpiecznie móc prowadzić auto?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 934 / 12 / 0
moze troche ot, ale czy ktos moze zidentyfikować ta substancje o nazwie FF
[ external image ]

kolejny produkt w planach/realizacji obok PEPPP, autorstwa sprawców obecnego tu butyr-fentanylu i 4-FBF.
  • 259 / 39 / 0
KapitanAizen pisze:
A legalnych rc opioidów nie jest za dużo, więc raczej szybko jakieś nowe cacko, które będzie dla Was równie atrakcyjne się nie pojawi.
Jest ich najwięcej ;-) Żadna inna grupa substancji nie jest tak liczna jak opioidy. Nawet najbardziej rozwinięte prawo analogowe nic tu nie pomoże.
klejofas pisze:
moze troche ot, ale czy ktos moze zidentyfikować ta substancje o nazwie FF
[ external image ]

kolejny produkt w planach/realizacji obok PEPPP, autorstwa sprawców obecnego tu butyr-fentanylu i 4-FBF.
F-F: Fumaran-Fentanyl

I tak dalej nie wiem skąd to demonizowanie.

wniesiono cytowanie. | idk
Ostatnio zmieniony 10 września 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: popr. cyt.
  • 50 / 1 / 0
Witam.
Ten zwiazek mozna zidentyfikowac jako fentanyl z grupa furan-2-ylcarbonyl zamiast propionowej, nazwa handlowa to pewnie FuranylFentanyl :D Wydaje mi sie ze moze byc bardziej lipofilny (szybsze wejscie) ale mimo tego jego dzialanie nie bedzie o wiele dluzsze bo tak czy owak szybko powstanie z tego w organizmie ANPP. Coraz to ciekawsze modyfikacje szkieletu fnt powstaja :) Ten zwiazek to juz do kupienia jest? Akurat tego nie mialem okazji sprawdzic.
A ten PEPPP to MPPP z fenyloetylo na azocie zamiast metylu? Przecie to bedzie wchuj zajebisty zwiazek, samo mppp uzytkownicy porownywali do helu ale z fajniejszym wjazdem. Ta modyfikacja powinna wzmocnic ten zwiazek okolo 10x wiec wyjdzie cos o mocy delikatnie slabszej niz fnt i z efektami przypominajacymi oryginalny hel bardziej niz syntetyki.
Widze ze rewolujca idzie wielkimi krokami, brawo dla sklepów i chemików ze zauwazyli wreszcie tak wielka nisze w internecie ;) Oby tylko nie bylo zgonow w TV ;)
Pozdrawiam!
  • 536 / 3 / 0
Dałoby się z blottera przenieść substancję na jakiś proszek [np biała tabaka] by substancja nadawała się do sniffa?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 984 / 5 / 0
@up: rozpuścić blotter (to co na nim) w spirytusie, odparować troche i wylać na proch?

rzućcie jakieś trip-raporty bo na razie samo biadolenie zatroskanych społeczniaków... co raz poszło już się nie zatrzyma, macie wszak na forum przepis na krokodyla itp...
Ostatnio zmieniony 05 września 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 259 / 39 / 0
Co do trip raportu:

Znaczek 2 mg to wystarczająca ilość. Objawy są bardzo podobne do klasyka. Podjęzykowo wchodzi prawie niezauważalnie, by potem znaleźć się w samym środku haju. Trzeba mu przyznać, że jest bardzo przyjemny.

Jeden z moich niemieckich kumpli określił to mniej więcej taj:
AH-7921 i o-desmetylotramadol to liga podwórkowa, podczas gdy B-F to pierwsza liga światowa.
  • 3206 / 176 / 0
IV bym nie tykał. Przynajmniej na początek. Palenie ma tą zaletę, że możesz dopalić i wiesz kiedy masz dość, I.V. nie bardzo bo lepiej poczuć raz a dobrze.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.