ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
dawka w areozolu to 1,2mg(nie polecam, nie wiem czy to przez obecnosc grupy nitro na pozycji para w "benzenie" metonitazenu, ale wygladalem jakbym wciagal kwas pikrynowy potem;D tj. zolty caly :P) natomiast spozyta to okolo 2mg.
Tolerka moja na opio w tym momencie 80-100mg majki fajnie robi czy tam 7-8 antkow.
Niedlugo znajomy mozliwe ze przetestuje iv wtedy sie na 100% okaze czy dziala czy to kwestia moze metabolizmu i efektu 1 przejscia przez watrobe... Dam znac jak sie czegos dowiem. Czekam na dalesze, moze pozytywniejsze opi(o)nie ;)
  • 2428 / 90 / 0
Rimus - czy mniej wiecej takiej barwy był ten twój siarczan ?

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
Witam.
Tak pieknie wygladalo to cos :) Testowane?? Moze iv??
Pozdrawiam!
  • 2428 / 90 / 0
Jeszcze nie :p bo tom mojom wagom to ja se moge kurwa bieda-ketony conajwyżej ważyć hah %-D , jak ogarne porządną wage to stestuje ale Sniff/Oral... IV odpada, ale dwóch znajomych jebnie to fcanau :blush: anyłej odrazu po teście , pierdolne tu jakieś info
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
Witam.
Niestety jesli to ten sam sort to p.o i i.n nie dziala. Kumpel probowal i.v i i.m i tez gowno.
Odradzam, przynajmniej od tego vendrora
  • 2428 / 90 / 0
Być może pewien "dobry człofiek" %-D jebnie na chromatografa tego mojego sorta i zobaczymy co tam wyjdzie ? bo póki co nie tykam tego....
  • 1241 / 9 / 0
Skoro marnujesz oralnie to zwaz ilosc zwazalna pomieszaj z laktoza np. Albo z woda i bedziesz mogl sobie dokladne dawki odmierzyc .... Ale to trzeba myslec czasem
  • 50 / 1 / 0
ooo, jesli to bylo do mnie...
Zawsze mialem zasade ze jesli substancja jest czysta to jest czysta i nie nalezy jej zanieczyszczac, nawet substancjami inertnymi. Bo chemik to chemik, czystosc substancji to podstawa.
A co do odwazania... przy bromadolu rozwaze rozdierke z glukoza, nie wczesniej. Umiem korzystac z wagi analitycznej.
Pozdrawiam!
  • 1406 / 142 / 0
etonitazen jest bardzo przereklamowany. owszem b.silny opioid, ale chyba tu bardziej działa juz ludzka wyobraźnia i mity o tych "strasznych opioidach". każdym dragiem można sie zawalić do przysłowiowej nieprzytomności. wiadomo że bedzie ona inna dla opio a inna dla grupy stymulantów-tu należy rozumiec przez nią totalną stymulantową psychozę. brałem etonitazen, silna sedacja, ale ja to akurat lubie, w sumie to całkiem faza do tych dłużej działających poch.fenta podobna. z reszta każdy opioid o tej sile działania to raczej już bardziej anestetyk. mi np. trudno do tej pory uchwycić ten współczynnik podziału dawki który stanowi granicę pomiedzy tą typową fazą opioidową a anestezją totalną sedacją i snem. czasem po tej samej dawce jest własnie pożądany efekt "rekreacyjny" a innym razem tylko sedacja i sen. to dla etonitazenu. tego RC nie próbowałem, ale sądzę, że przy tak małej różnicy w podstawniku, farmakodynamika tej substancji będzie bardzo podobna. mnie etonitazen nie zaskoczył niczym nowym, więc i po tym analogu pewnie nie ma sie co "rewelacji" spodziewać. natomiast jedno jest b. istotne, pisałem to już przy butyrylofnt., że wreszcie się ruszyło coś na rynku RC-opio, nareszcie, bo luka w tym temacie była olbrzymia przez lata. i tu własnie metonitazen to rewelka :)
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2012 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / 1 / 0
Wpadło mi to w ręce w postać tabsa OC 80. Podobno ilość w tabletce odpowiadała 85mg oksy. Równe 4 linie, każda dawała sporawy noding. Porównując to do oksy, które w zamyśle miało to imitować to euforia trochę słabsza, ale za to większa sedacja. Wyniki testu jakie na to widziałem stwierdzały brak aktywnych domieszek. Na plus uczucie chęci do działania jak w przypadku orginału . (jednak średnio da się coś robić przez noding, pisze to po ostatnim pasie i zajmuje mi to już 30-45 min) Na minus krótkie działanie, przyjęcie sniff skutkuje bardzo gorzkim spływem i dziwny to znaczy inny niż substancje z tej grupy efekt nudność (bardziej jakbym zjadł coś zepsutego, ale szybko zeszło miało to miejsce po 3 lini. Moim zdaniem nie zasługuje to na większą uwagę zwłaszcza, że koszt taki jak orginalne cieplutkie smakołyki.( sory za błędy za długo to pisze już mi się odechciało)
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.