Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 6168 / 434 / 12
Zostaw pan(i Jedyna) Wildzena, znamy się osobiście i jest w 100% wiarygodny. Nawet zastanawia mnie, czego ja w tym AB-001 nie dostrzegłem. Będę musiał spróbować jeszcze raz.;)
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2466 / 15 / 0
Explorationn pisze:
To chujowo że rozkłada się 160h czy może plus , bo teoretycznie powinno działać wmiarę długo ?
Mam zamiar to zamówić , tylko nie chce się truć na darmo.
AM1248 też ma taką grupę a czas działania ma krótki
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1876 / 23 / 0
Bardzo fajny kanna , nie lubię zbytnio takich rozpierdalaczy jak am , czy a,734 ale ten przypadł mi bardzo do gustu , bardzo lekki wpływ na psychikę , bardzo relaksujące w działaniu , o ile niektóre kanna powodują u mnie uczucie niepokoju to w tym przypadku nic takiego nie zanotowałem.
  • 992 / 25 / 0
Same efekty przypominają te pierwsze fale relaksu po mj, Niestety (stety) na tym podobieństwa się kończą.
  • 212 / 3 / 0
Może po prostu Wildzen lubi dragi, dlatego wszystkie ocenia pozytywnie. Ja niewielu substancjom dałbym negatywną ocenę.

Jest to dostępne u jakiegoś polskiego vendora czy ściągnęliście sobie zza granicy aby spróbować i każdy z testerów palił tą samą maczankę?
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2013 przez lytom, łącznie zmieniany 1 raz.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.