Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Czy ktoś miewał po tym kanna paranoje/lęki (silniejsze niż po marihuanie)?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
W zasadzie po każdym kanna paranoje są mocniejsze nawet po 073 ,210 itd

może lepiej jakbyś ułożył pytanie czy paranoje są ogólnie mocne po tym kanna ,albo wiele mocniejsze od Mj a nie po protu mocniejsze
  • 212 / 3 / 0
Są ^^ Znacznie mocniejsze według mnie. Kumpel na po wielu pierwszych buchach, nie chciał spotykać się z ludźmi. Ja też czułem się nieswojo wśród nieznanych mi ludzi. Ten kanna już odpuściłem choć to naprawdę mocna zabawka.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 1472 / 26 / 0
Jak ktoś swoją przygode zaczyna z dragami od kanna to pozniej może mieć uczucie ja nigdy MJ nie zapale ,bo ta osoba się odurzunia tych urojen ,przez to ,że zapaliła kanna ,a oczywiście aż MJ nie jest używką co aż w takim spopnu wywołuje nieprzyjemne stany ,nawet przy złym sorcie i złym dniu
  • 222 / / 0
całkiem ciekawa substancja
postać biały kryształ/grudy, dość dziwnie pachnący
w kilka minut rozpuszcza się w spirytusie, nawet bez podgrzewania

działa najmocniej jakieś 2 minuty po spaleniu, peak 30-40minut, po 1.5h wracamy do pełnej trzeźwości
maczanka 1/30 (takie proporcje stosuję do AM) okazała się trochę za słaba, musiałem spalić 2 lufki do pełnego ujarania

działanie coś pomiędzy ur i am,

moim zdaniem idealnie komponuje się z działaniem AM
  • 21 / / 0
Re: AKB48
Nieprzeczytany post autor: goscu4 »
hmm tego zapachu nikt nie moze określić %-D
czy okreslita to cos jak chemiczna guma balonowa :gun:
ja miałem żółtawe spore kryształy, najwiekszy wielkosci cybucha od kioskówki i to po nim zaczął sie poczatek psychozy %-D :wall: %-D tak wiec podpisuje sie że ma moc ale najwazniejszym skutkiem ubocznym przez którego nie siegne po te kanna (bynajmniej z tego labu )były kłucia w klatce piersiowej mocniejsze niz przy amce.(dużo mocniejsze gimboye by po karetke dzwoniły %-D %-D )
  • 612 / 43 / 0
Mam możliwość kupna tego kanna, do którego kanna jest on najbardziej podobny z tych co są obecnie w sprzedaży ? tzn. AM2201, UR144, A834-735 itd...
  • 8 / / 0
Porównywałbym raczej z UR-144, am2201 ma to pierdolnięcie. Kup na pewno nie pożałujesz. Polecam miks am -2201, ur-144 i akb48 w proporcjach 0.2g am 0,6g ur-144 i 0.25g akb48 na 30 g podkładu :)

Do dyskusji o miksach kannabinoidów służy wątek Kannabinoidy - miksy. - surveilled
Uwaga! Użytkownik jakmaksak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 43 / 0
To świetne kanna, obok A834,735 rządzi. Efekt przepalenia to tylko silna sedacja czyli tak jak w przypadku MJ, odczucia bardzo miłe a zarazem nowe, tysiąckroć lepsze od UR144, AKB48 nie pobudza tak mocno ale w peeku daje efekt podobny do THC, lekkie zamotanie, potem delikatne falowanie obrazu, wyraźne CEV, lekka euforia, totalny helikopter we łbie i ogólnie niepowtarzalne odczucie ... Jak dla mnie super kanna, działaniem podobny do typowego haszu. Dodatkowy atut to, że nie ma widocznie odczuwalnych skutków ubocznych, takich jak miało np. AM2201 (ścisk w klatce piersiowej, drgawki itp), tutaj jest bezpiecznie, można spokojnie wyjść z tym na miasto - heh, to musiałoby być ciekawe :)
  • 1472 / 26 / 0
Z opisu wygląda jakby ten Kannaboid przypominał te stare dobre kanna JWH-073 Hu-210... albo mieszanki sencacion ,No itd

Czy widzisz podobieństwo ,czy trochę inny jest profil działania :-)

A jak u Ciebie z czasem działania ,podobno długo ogólnie działa ,a jak u Ciebie to wyglądało :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.