Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Na moje piracetam może wzmocnić bo usprawnia krążenie krwi w mózgu.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 3309 / 21 / 0
Gdzieś na forum były już opisy piracetam+alko, które potwierdzają to co myślisz.
sqrt(666)
  • 858 / 19 / 0
angor animi pisze:
Benzo+alko - może powodować reakcje paradoksalne - można coś odwalić
Kofeina+alko - wrażenie, że się nie jest upitym, więc ludzie piją jeszcze więcej - też można coś odwalić
Neuroleptyki+alko - nawet jak ktoś ma dużą tolerację na oba, to można usnąć w niespodziewanym miejscu i nie mieć siły przejść do łóżka

Te 3 miksy odradzam. Osobiście praktykowałem tylko ten ostatni, ale nie raz się ludzie zastanawiali czy tylko śpię, czy już nie żyję.
mam doświadczenie z wszystkimi

alko + benzo - lorafen , afobam , klony , rolki
szybkie urwanie filmu bardzooo agresywne zachowania
kofeina alko - zawsze lacze wodke z redbullami dosyc przyjemnie choc agresywnosc wieksza po duzej dawce kofeiny i alko

neuro alko - haloperidol ,pernazyna chloroprotixen
w malej dawce pernazyny (150mg + 0.5l) stan glebokiego rozluznienia , spokoju zero agresji sprawnosc motoryczna ogranicznona
haloperidol (100mg injekcja co 2tyg decaldol`u) jak wyzej jedynie po injekcji szybkodzialajacego (10mg) sennosc nie do opanowania
skurcze miesniowe glownie miesni żuchwy

od siebie polecam alko + koffi , efedryna
alko + dxm nie polecam mialem prawie zejscie 900mg dxm + 0.5l wygladalem jak trup wezwano karetke gdyz jak lezalem mialem krople potu na ciele wielkosci ziarnka grochu do tego trzaslem sie temp ciala pow 40C faza byla intesywniejsza ale objawy fizyczne grozne
alko + thc
otepienie sennosc i nie moglem mowic %-D cos w stylu (blala iddddd pifffffffwo iiiiiii )nie polecam

alkohol + dimenhydrynat (~15tab avio) czesciowo urwany film ,realistyczne halucynacje zero kontroli nad soba nie polecam

alkohol + atropina (bielun wilcze jagody) jak wyzej dochodzi agresja i izolatka w psychiatryku w pasach nie polecam
wiecej grzechow nie pamietam
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 614 / 5 / 0
na imprezie, kofeina (tabletka 200mg) do alkoholu pasuje idealnie, gdyż po samym alkoholu często robię się senny i zmulony. a jak dopalić do tego parę buchów (ale nie za dużo), to już miks idealny na imprezę.
  • 748 / 2 / 0
Z dnia wczorajszego:
Bellergot (atropina+fenobarbital) + alkohol etylowy
co mogę powiedzieć dosyć mocno wzmocniło działanie wyczilowało, ale pojawił się też efekt odwrotny - agresja, co w przypadku picia samego etanolu niezwykle rzadko mi się zdarza, nie wiem czy to od atropiny czy barbituranu... - ilość 4 piwa Carlsberg, 19 tabletek x (atropina 0,1mg + fenobarbital 20mg)
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 36 / 2 / 0
885 pisze:
angor animi pisze:

neuro alko - haloperidol ,pernazyna chloroprotixen
w malej dawce pernazyny (150mg + 0.5l) stan glebokiego rozluznienia , spokoju zero agresji sprawnosc motoryczna ogranicznona
stan głębokiego rozluźnienia....hmmm...zaciekawiło mnie to i chyba sprubóje; a ktoś jeszcze tak miksował?
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Nie łączcie alkoholu z neuroleptykami typu haloperidol...
Jedno z drugim nie idzie w parze...
Non omnis moriar.
  • 327 / 4 / 0
Kurde nie kumam jak mozna wzmacniac alko ? Ja po ostatniej imprezie bym sie wlasnymi rzygami zabil (lezalem na plecach i rzygalem) dobrze ze jakis losowy koles w parku mnie przewrocil na bok. Nie kumam tego ale ok. Wiem tylko ze zawsze jak wypije i ide zapalic szluga na szybko, to jak skoncze to przez 5 minut jestem taki najebany ze po schodach na czworaka wchodze (ale mija szybko).
  • 321 / 3 / 0
wzmacnianie?
drinki z energy drinkami pół na pół z wódką kilka takich i zgon z zaskoczenia profil działania bardziej euforyczny przy najmniej dla mnie, śmiałem się rzygając i idąc spać jednocześnie na podłodze...
A jak ktoś chce wzmocnić to oczywiście papieros/tabaka(tu już rośnie szansa nagłego zgona)

Po za tym polecam tanie wina wydaje mi się ,że mają również bardziej euforyczny profil działania i bardzo mocne alkoholowe efekty wadą jest to ,że następny dzień kac jest jak nie po alko a jakimś ćpaniu.
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
Tanie szampany wypijane w dość szybkim tempie bardzo wzmacniają efekt najebania.
Łączenie nawet małych ilości THC z wódką kończyło się tak że zamiast być gotowym na imprezę byłem tak najebany że ciężko było ze mną rozmawiać + senność... także już nie łącze tych 2 substancji od długiego czasu, ale może ktoś sobie odpowiednie proporcje dobierze ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.