Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2518 / 28 / 0
Zostając przy konopiowatych to można by zrobić haszysz z konopi przemysłowych nasączając je jakąś maczanką po drodze. Jeśli nie przemysłówka nie będzie hermą, to żeńskie rośliny potrafią wydzielać duże ilości żywicy, nawet jeśli w pobliżu są samce. Czym większa plantacja, tym większe szanse że nie trafimy na zapyloną roślinę.

Może w tym roku spróbuję zrobić taki hasz, a jak nie znajdę odpowiedniej rośliny, to chociaż zrobię maczankę używając za podkład konopi przemysłowych.
  • 483 / 68 / 0
Robiłem na przemysłówce z karmy do papug. Topy są malutkie i słabo zbite, luźne. Radzę użyć mniejsze ilości rozpuszczalnika niż w przypadku np. podbiału - susz takiej przemysłówki jest mało chłonny.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 194 / 2 / 0
Macie tu moj przepis na fake hasz tzw ,,soapbar,, 30 gram podbialu mielimy na pył. następnie dodajemy do tego pyłu gram jakiegoś kanna . potem dotej mikstury dorzucamy łyżke mleka w proszku. całość pakujemy do jakiegoś naczynka.można dodac kilka kropel terpentyny. potem rozpuszczamy z 2gramy wosku pszczelego i wlewamy do naszej mixtury i szybko wyrabiamy rękoma mase tak samo jak byśmy wyrabiali ciasto. formujemy bloczek według uznania i ochładzamy. takim wlaśnie sposobem wychodzi nam nasz syntetyczny haszysz.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1107 / 52 / 0
Pszczeli wosk, mleko w proszku, podbiał hahahaha musi zajebiście się palić i smakować. Pokaż fotki tego cudactwa ??
Chuj na kaczych łapach
  • 194 / 2 / 0
Life is brutal %-D przeciez soapbar (ten haszyk od osiedlowych elodilów) produkuje się w ten sposob. ja tylko zamiast lisci mj dałem w przepisie podbiał i kanne. a co do wosku i mleczka. no niestety tak to wygląda. niemylić produkcji ,,soapbar,, z produkcja haszu z samych trichomow bo to dwa inne produkty. wiec mnie niebluzgac hehe.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1951 / 15 / 0
Syberek, w zywkłym haszu (soapbar) jak można się domyślić jest jeszcze MYDŁO. Jak mój kumpel wyrabiał, to dawał do tego mydło w płynie i Białego Jelenia. A potem wszystko prasował (zgniatał, a nie że żelazkiem %-D )
  • 1107 / 52 / 0
Co to za shit w ogóle z tego wychodzi ?? Da się to jakoś palić ?? Nie miałem styczności nigdy z takim czymś. Kurwa palić mydło ja pierdole :O
Chuj na kaczych łapach
  • 1951 / 15 / 0
Paliłeś hash z ulicy? Tylko nie plastelinę, ale tą twardą, zbitą grudę. To właśnie paliłeś mydło. Nie czuć w smaku mydła. Pali się normalnie. I to jest właśnie praktycznie całość naszego haszu na ulicy. Bo plastelina mało kaj jest.
  • 1107 / 52 / 0
Hmm nie wiem może kiedyś dawno. Ogólnie nie pale haszu bo zazwyczaj jest chujowy chyba, że ktoś przywiezie coś sprawdzonego zza granicy. heh a myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy :P
Chuj na kaczych łapach
  • 120 / 3 / 0
Witam. Jaki mix legalnych w Pl kanna byście użyli do produkcji fake hashu z gotowego już podkładu kupowanego?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.