Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 1519 / 20 / 0
Easy Sativa
Hm również sie zastanawiam czy nie dodać jej do uprawy :). 1 lub 2 krzaki
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 762 / 32 / 0
Mam seedy White Widow, Neville's Haze i autoMazar x autoBlueberry. O ile o pierwsze i ostatnie jestem spokojny, o tyle rozkminiam czy Neville zdąży dojść, kiedy byście planowali pierwsze ruchy?
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 4 / / 0
W tym roku planuje zasadzic pierwsza uprawę. Zastanawiam sie nad wysadzeniem 30 - 40 pestek. Spoty juz nakminione, mam nadzieje, że cos z tego bedzie. Glownie passion#1 troche early sativa i automaty. Oby Leśne / łąkowe nimfy dopisały tego roku i pogoda była dla nas łaskawa :). Nie wiem, czy nie porywam się troszke z motyką na słońce jesli chodzi o tak dużą ilość pestek, jak na pierwszy raz, ale wychodze z załozenia, ze lepiej jesli w ogole cos urosnie, niz jakbym mial zostawac przy 10 pestkach, z ktorych troche się nie przyjmie, a i moga sie przytrafic zdarzenia losowe złodzieje (grzybiaze) / podmokniecia korzeni / dzikie zwierzatka, czy choroby roslinek. Mam jeszcze pytanko : Ile nalezy odczekac (albo jak duze maja byc) od wykielkowania sadzonek do czasu wysadzenia ich na outdoor ?
  • 1492 / 25 / 0
Dziś rozpocząłem zabieg kiełkowania. Niestety tylko jedna pestka, zobaczymy co z tego będzie.
  • 202 / 1 / 0
Przeczytałam dużo fotorelek z hybrydy Easy Sativa z Passion'em. W planach miałam zamiar kupić te odmiany osobno, ale wiele osób chwali właśnie ten cross. Uprawiał ktoś?
  • 1519 / 20 / 0
Przy low ryder auto AF pisze ze możliwe są nawet 4 zbiory w ciągu roku. A jak jest z innymi automatami pod tym względem?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 528 / 4 / 0
Tak samo.
  • 269 / 5 / 0
automaty rosna zazwyczaj tyle sam,o czasu
podpinam pod pytanie majersona mialem easy sative natomiast passiona nigdy jak wychodzi cross?
  • 22 / 1 / 0
Ładną pogodę mamy panowie, dzisiaj sam zaczałem kiełkować 5 pestek regular, mam zamiar wysadzic je w połowie kwietnia, jak myslicie, kiedy najwczesniej mozna posadzic automaty? w zeszlym roku posadziłem 27 kwietnia i zebrałem plony w połowie lipca, da rade wczesniej?
  • 202 / 1 / 0
A jak poradziłeś sobie z zimną zośką? Foliaczek czy same dały radę?

Najważniejsze to bacznie obserwować pogodę, z dnia na dzień. Teraz pogoda długoterminowa dla Polski centralnej ujemne temp. w nocy przewiduje na mniej więcej połowę kwietnia, ale wiadomo, że to się cały czas zmienia. Możesz zaryzykować i w razie przymrozków zastosować butle 5 litrowe. Sama się nad tym zastanawiam (afy chciałabym mieć na wakacje w płucach ;))
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.