ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Druga próba ale tym razem bez mix z Clonazepamem ,i z dawką +100mg (sniff) , zdecydowanie lepiej było ale i tak lipa dalej... Dorzucone jeszcze ponad 50mg (Sniff) to już była chyba lekka przesada bo kurewnie wszystko mnie swedzialo ,strasznie słabo się czułem , co chwile przysypialem... jeblem jeszcze klonika , ii pojszlem w pizdu spać...
Po kilku godzinach , snu ciągle czuje się przyjebany i w ogòle...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
to już była chyba lekka przesada bo kurewnie wszystko mnie swedzialo ,strasznie słabo się czułem , co chwile przysypialem...
Miałem tak po przedawkowaniu o-desmetylotramadolu. Jak za dużo walniesz opio, to czujesz się zbyt zmęczony i słaby, do tego dochodzą mdłości.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 6 / 0
to normalne, a ja akurat lubie byc tak ujebanym zeby przysypiac :)

na wiki prisza ze 80% mocy morfiny czli 0.8 gdzies, moze donosowo jakos slabo dziala, sprobujcie iv i powiedzie jak dziala
Ostatnio zmieniony 04 marca 2012 przez elroang, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
Ja IV to pierdole... ale orala jeszcze stestuje ^_^
Jak znowu będzie za sennie to poratuje się srogą kreseczką pentedronu.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6162 / 434 / 12
Spróbuj podjęzykowo - tak IMO najmocniej wchodzi.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 3206 / 176 / 0
Czyżby podobna sytuacja jak z metoksetaminą?

Ile próbowałeś podjęzykowo? Sam się przymierzam. Chcę spróbować najpierw jakiejś nieinwazyjnej drogi podania, a potem przemyśleć IV (pewnie jak zwykle i tak nici z tego będą).
Ostatnio zmieniony 06 marca 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 3 / 0
40 mg pod język. Delikatny, znośny smak.
Połknięte po 20 minutach.
30 minut od przyjęcia pojawiają się pierwsze efekty- lekkie kodeinowe ciepło, sedacja.
Brak nieprzyjemnych aspektów typu swędzenie, pieczenie, dyskomfort w ustach.
Do 50 minuty efekty nie przekraczały działaniem 300 mg kodeiny.
Dosnifowane 20 mg. Sort ten sam który ma surveilled, ja jednak odczuwam pieczenie śluzówki...
Przyjemne ciepło rozlewa się po ciele (coś jak ~80 mg morfiny w nos), ta dawka pogłębiła sedację.
Podoba mi się brak natarczywej senności.
AH-7921 z poznanych opiatów najbardziej przypomina mi kodę.

Tolerka- zerowa.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2012 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2012 / 84 / 0
probowal ktos i.v.? czy moze byc tak jak z kodeiną( b.mocny wyrzut histaminy)?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2428 / 90 / 0
Mi wyjebało histamine przy dużej dawce przyjentej w nochala , lepij nie ćpej :E
  • 3309 / 21 / 0
Cienista Marchewa pisze:
Do 50 minuty efekty nie przekraczały działaniem 300 mg kodeiny.
Ale nie wiemy jak na Ciebie działa 300 mg kodeiny.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.