Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 28 / 0
W takim razie zastanów się nad sensem kontynuowania terapii lepiej zamiast wprowadzać do niej coś co zadziała zupełnie przeciwnie niż przyjmowane leki
BS
  • 2878 / 21 / 0
Albo po prostu stosuj się do moich zaleceń i trzymaj wagę będąc ultra-zdrowym, leniu.

Dieta nie oznacza, że jesz mniej, już to napisałem.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 155 / 3 / 0
W tym problem - przez te leki przybralem ponad 25kg, alternatywy na mnie niezbyt dobrze dzialaly. Terapie bede kontynuowal,ja wiem co robie, chce sie dowiedziec tylko czy ktos tak probowal i jak wyszlo.
Nie jestem leniwy - od kiku miesiecy chodze na silownie i robie cwiczenia w domu codziennie. idontknow- odzywiam sie dobrze,czytaj jem potrawy zdrowe,unikam tluszczu nasyconego,weglowodanow,jem warzywa,a to ze wpiedalalm pol lodowki za jednym razem zdrowe nie jest.
  • 155 / 3 / 0
Co sadzicie o braniu o efki przed treningiem HIIT?
  • 2878 / 21 / 0
Sądzimy o przeciążeniu serducha.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 155 / 3 / 0
I oto chodzi w tym treningu - osiagnac 80-90% MAXHR :-)
Nie pamietam formyly na to - zdaje sie bylo to 220 minus wiek minus bmi
  • 2362 / 28 / 0
Ty poważnie jesteś taki pierdolnięty? Stymulanty podnoszą ciśnienie do wysokich wartości, efedryna działa głównie obwodowo. Nie dość że podnosi ciśnienie to jeszcze zwęża naczynia krwionośne, ryzykujesz nawet wylew, ciężkie zaburzenia rytmu serca czy jego niedokrwienie. Spierdalaj do znawców z sfd, jebnij do tej efedryny jeszcze propa, trochę clenbuterolu i winstrolu to będziesz miał dobre efekty
BS
  • 155 / 3 / 0
Winstrolu raczej bym nie bral ;] bo to chujowo wyglada. Jebac skutki, ja chce schudnac! szybko kurwa!
Jako cpuny codzien ryzykujemy zyciem ;]
derb-glownie obwodowo- przetlumacz to na polski?
  • 2362 / 28 / 0
Przyszło do główki, żeby poprosić o pomoc lekarza prowadzącego?
BS
  • 78 / / 0
Efekt jojo spowoduje, że po odstawieniu tej chemii, a będziesz musiał to zrobić jeśli będziesz chciał żyć, utyjesz do wagi większej niż obecna. Nagły spadek wagi powoduje walkę organizmu o rekompensatę strat.
Uwaga! Użytkownik _Dummy_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.