Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2780 / 48 / 0
Uzależnienie.
  • 984 / 6 / 0
nie wiem, bo nie siedzę w temacie ale pewnie jakas schizofrenia+nerwica (natręctw na pewno)

jak to nie jest choroba to nie wiem co on ćpa. dajmy kolesiowi luz chociaż tutaj...
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 2518 / 28 / 0
Było rano w tasiemcu o tym, nie widzę powodu żeby zakładać oddzielny temat.

jeżeli nie będzie zainteresowania, zamknę go - fdw
  • 580 / 4 / 0
No skoro go wpuścili do studia na żywo w takim stanie to chyba wiedzą co się z nim dzieje... Przecież widać. Pewnie jest na coś chory
  • 2878 / 21 / 0
Osobę chorą jako 'gwiazdkę' programu się nie zaprasza, więc zapraszali go zdrowego, ale on się ućpał.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1167 / 13 / 0
a czy może to być psychoza po amfie lub koce?
  • 2879 / 100 / 0
Zmieniam nazwę wątku na "Naćpani Celebryci - wątek ogólny" i pindolkujcie się co ćpają gwiazdy i w jakich ilościach. Bo pozostawienie tego samemu sobie zaowocuje setką tematów "na czym był peja/kwaśniewski/wojewódzki/mój syn (niekoniecznie boży ;) )
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 657 / 8 / 0
Jestem nacpany, jestem celebrity łał
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 100 / 0
Akodeen, luntek i polska andżelina, celebryci z jednej ferajny.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3854 / 316 / 0
Mógłby mi ktoś objaśnić, jakie zdarzenie spowodowało, że Charlie Sheen, jest uznawany za wybitnego konesera kokainy ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.