Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Muszę powiedzieć że bardzo dobrze mi się rozpuściło 50 mg czystego 25b w 2 ml soli fizjologicznej. Jutro coś naskrobie jak spróbuje wieczorkiem dziś. Będę aplikował sprayem do noska.
scalone przez macki
Walnij im... anieelski orszak... ok nvm, tylko ćwiczę :P
Daj znać tutaj albo na PM bo dziś lub jutro spodziewam sie tego kurestwa :yay: a nie mam pod ręką żadnego benzo i wolałbym żeby obyło sie bez karetki i tego typu wioski ^_^
Dużo obrazów przewijało się przez wyobraźnie, były bardzo spontaniczne i nie tworzyłem ich specjalnie. Obrazy były jak "acid art" kwaśne i pokręcone.
Podsumowując: Ten nbome jest bardzo wizualny. Psychicznie średnio - delikatne amfetaminowe myślenie + czystość umysłu. Podwyżona empatia i samopoczucie. Moje oceny:
Wizualnie +8/10
Psychicznie 4/10
plusy:
- kolorowe oevy i cevy
- podbite barwy
- euforia
- emapatia
- delikatna stymulacja
- wrażliwszy dotyk i zmysły smaku (przygotujcie dużo owoców i słodyczy :>)
neutralne:
- podwyższona wrażliwość ciała na temperaturę
minusy:
- ból głowy
- ból brzucha
- zwiększona potliwość
Myślę, że substancja pokazałaby swój potencjał w cieplutki wiosenny dzień.
Zdecydowanie powtórzę kiedyś eksperyment.
Jeżeli coś mi się przypomni to dopisze.
@bigos pm
@cimbi nie próbowałem 2C-B, ale po opisach efektów 2C-B wątpię że ma coś wspólnego z tym związkiem
Wildzen pisze:psychiczne efekty nie były jakieś zaskakujące
Sam nie mogę sie doczekać testów , ale to pewnie nie prędko :-D
A tak P.S wygląda na bezpieczną substancje typ na bluelight przyjął tego 30 mg: P ( Wprowadziłem kiedyś w błąd pisząc że to było 25I-NBOMe )
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.