Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 479 / 15 / 0
surveilled pisze:
Coś między 4-FMA a alfa-PVP, bym powiedział.
obie te substancje daja ku**sko dluga bezsenność (u mnie nawet do 24h).
3-FA tez taka jest?

EDIT:
dodam jeszcze tylko, ze mialem tak juz po jednorazowych dawkach sredniej wielkosci (30-40mg a-pvp; max180mg 4-fma)

@down
no ja bardzo chcialem zasnac - niestety nie dalo sie po w/w specyfikach.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2012 przez testerr, łącznie zmieniany 1 raz.
Król Jest Tylko Jeden
  • 6172 / 435 / 12
Tak, ja nie spałem po przerobieniu 0,5g jeszcze dwie noce. Ale nie tak, że męczyłem się marząc o śnie, tylko nie chciało mi się spać - miałem lepsze rzeczy do roboty. Być może to tylko ja, ale tak właśnie było.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3206 / 176 / 0
To prawda. Nie chce się spać na zjeździe, ale nie jest to uciążliwe, po prostu nie odczuwałem w ogole zmęczenia ani potrzeby snu.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
1.substancja jest warta uwagi czy lepiej jednak zostać przy pentedronie.
2.A jak w połączeniu z alko?
  • 6172 / 435 / 12
W odpowiedzi na pierwsze pytanie pragnę orzec: pentedron chÓj!
A na drugie nie odpowiem, bo nie wiem.^_^

• 1167 / 13 / 0
czyli mam rozumieć ze penta gorsza? :D obawiam się tylko ze po tej substancji po przerobieniu np. 200mg mogą być niezłe problemy ze spaniem i czy zwała będzie ciężka.
  • 6172 / 435 / 12
pentedron jest przede wszystkim nieeuforyczny. Problemy ze spaniem, owszem, będą, ale jedną noc poświęcić to co za problem..? Jak kolejnej nocy coś Cię jeszcze trzymać będzie (a nie sądzę, bo ja tak miałem po 500mg), to browarek, dwa, APAP Noc, Aviomarin, marihuana, 5-HTP, lorazepam, haloperidol, albo inne i śpisz.xd

A zwały jako takiej nie uświadczyłem, dość przyjemne zejście jak na euforyczny stymulant. :yay:

• 1167 / 13 / 0
teraz mnie zaciekawiłeś ta substancja. Ile brać na poczatek? po 10mg , 20mg?
i rozumiem ze pilnowac dawek zeby zgonu nie bylo?
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2012 przez vi4rus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3206 / 176 / 0
50mg donosowo lub ~70-80mg oral.

Myślę, że trudno przesadzić z dawkami, plus ja nie miałem chętki dorzutki podczas działania, to jest: nie miałem uczucia "nie jest dość mocno".

Może to kwestia odpowiednio dobranego dawkowania :) Polecam te powyższe.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6172 / 435 / 12
Ja zacząłem od 50mg p.o., potem z racji częstego dorzucania zredukowałem dawki, coby więcej razy przyjmować (taki fetysz ;] ).

Ja na przestrzeni 36h wziąłem 500mg i było spoko, ale miej oko na wazokonstrykcję.

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.