Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 461 / 7 / 0
Jakie masz wogóle "objawy" ? opisz dokładnie, bardzo mnie to ciekawi.
Mnie najbardziej poryło po benzadyminie (czy jak się to tam pisze) ale przeszło jakoś po 2-3dniach, o co dokłądnie mi chodzi opiszę później jak wrócę z pracy.

Opisz co i jak. I nie stresuj się tak, wiem, że to trudno ogarnąć... jeśli po dłuższym czasie naprawdę będziesz dalej pewny tego "że nie zeszło, że coś jest nie tak" wybierz się do lekarza - to najlepsze co mogę Ci polecić.

Pozdr.
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
kurwa dzieciak sie nażarł leku na kaszel wczoraj i myśli że dzisiaj będzie normalnie. weź kurwa odczekaj troche czasu, jak sie najebiesz i boli głowa to sie nie dziwisz? piłeś kiedyś alkohol? idź do szkoły, a przedawkowanie leku sie leczy na toksykologii. Ześwirowałeś i nie przejdzie ale dużo wcześniej niż zjadłeś leki na kaszel, nie kurwa, nie przejdzie będziesz taki już zawsze. Spróbuj poprawić swoją osobowość i nie ćpaj. Tylko mozolna rehabilitacja może Ci pomóc, nie żryj leków przede wszystkim...
  • 52 / 1 / 0
Objawy mówisz... W chuj mi się zamykają oczy tak jakbym siedział z 3 noce na kompie obraz mi się pierdoli ładnie :x napięty jestem prawie cały i jedna konczyna mi sie bez przerwy trzęsie ogólnie w głowie mam jak po Acodinie :x ale zarzucalem o 3 w nocy! A teraz jest prawie 13 .. Dlaczego tak długo przechodzi
  • 634 / 4 / 0
To normalne, ja dzień po braniu dxm czuję się jeszcze odmóżdżony i mam lekką derealizację + wszystko dociera do mnie z opóźnieniem.
Rada na przyszłość: przed zażyciem jakiejkolwiek substancji czytamy o niej FAQ, w przypadku DXM będzie to ten temat.
I nie panikuj, jutro powinieneś już czuć się w miarę normalnie.

Ech..
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
ej stary z największym szacunkiem ale acodin zajadam od 3 lat prawie dzień w dzień ale dziś mnie tak jakoś wykręciło !
  • 634 / 4 / 0
HardCoreSex pisze:
acodin zajadam od 3 lat prawie dzień w dzień
:nuts:

To chyba najwyższy czas zrobić sobie przerwę.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
Jedz dalej, na pewno wtedy minie.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 52 / 1 / 0
właśnie to jest ta chwile w której mam zamiar .
Ale mi wkręty wchodziły że mi lewa półkula mózgu przestała działać czy coś :|
Ale widać że działanie słabnie , wcześniej jak się kładłem nagle wszystko było inne łożko i szafka przypominały czołg i takie tam a gdy podnosiłem głowe to robilo sie normalne a teraz juz tego nie ma
  • 634 / 4 / 0
Czyli mam rozumieć że przepuściłeś przez siebie ok 500g DXM (licząc paczkę aco dziennie) nie mając pojęcia jak ta substancja działa, jakie są jej skutki uboczne i efekty nadużywania etc ? Ile masz lat że tak pozwolę sobie spytać ?
  • 142 / / 0
Kurwa, no nie.

Czlowieku, przestań to brać najlepiej wogóle, i nie pierdol tutaj na forum o poszukiwaniach recepty na Twój "uszkodzony umysł".
Kolejne leki chcesz czy co? Idź spać, na tydzień, i pomyśl wtedy.
Samo ćpanie Acodinu dzień w dzień to męczarnia, nie wiem jak trzeba być zdesperowanym żeby sobie życie tak "ubarwiać".
usunięto - surv
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.