Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
W zasadzie z dobrego serca. Jeśli nie będzie się nastawiał na jedno konkretne doświadczenie, psychodeliki powinny lepiej poklepać. Może nawet będzie miał większe szanse na synestezje. Tak to już jest, że jak człowiek się na coś za mocno nastawia to potem wychodzi kupa.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 198 / 1 / 0
  • 1474 / 15 / 0
LSD, grzyby, duuuża dawka acetoksy, 2C-E, 2C-B, wysoka dawka meskaliny.
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
2C-E, 2C-P, 2C-B, 4-HO-MiPT i prawie każdy psychodelik w dużej dawce
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 827 / 3 / 0
W moim przypadku: LSD, 2C-E, 2C-P - przy czym kwas daje najnaturalniejsze i najpiękniejsze, przekładające się na wszystkie zmysły. 2C-E daje cudowne wizualizacje wszelakich bodźców dźwiękowych. „4-podstwane” tryptaminy, grzyby to uczucia, emocje przedstawione w postaci kolorowych barw, smaków oraz fizycznych odczuć. 2C-B, 2C-I, 2C-C niesamowite obrazy przy zamkniętych oczach, autentyczne odczucia fizyczne. ^_^
Miej dystans
  • 614 / 5 / 0
może was zaskoczę, ale... zioło. a na pewno jakieś jego odmiany. kiedyś z bratem jarałem, w końcu tak się skurwiłem, że powiedziałem, że nigdy tak mocno się nie spaliłem i już mam totalnie dość. wtedy brat mi powiedział, że to idealny moment żeby... jeszcze dopalić. cały czas leciała dość głośno trance'owa muzyka w tle, a ja siedziałem na fotelu. no więc spaliłem jeszcze jedno wielkie nabicie z bonga. zamknąłem oczy i pod powiekami muzyka stała się obrazem. widziałem ją jakby w postaci kolorowych fal.

jeśli macie jakąś mocną, psychodeliczną odmianę baki to polecam spalić się tak do oporu i włączyć muzykę, naprawdę ciekawe doświadczenie.
  • 1 / / 0
  • 9 / / 0
  • 3454 / 1115 / 0
Ekstrakty Szałwii Divinorum, totalne pomieszanie zmysłów. Tylko ostrożnie!
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...