Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xor_ew »
ja tam zawsze wpierdalałem.. pewnego razu nie chciało mi się w ogóle jeść bo sobie 'uświadomiłem' że to tylko głupi efekt, skutek uboczny... no i od tamtej pory w ogóle mi się jesc nie chce po paleniu... a tak btw zwały... zwała to końska sperma :P
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
e tam bulldog pierdolisz ;)

zajebiscie jest jesc na packmanie :D
to jest mistrzowstwo zlewka pozniej sobie siedzisz gadasz jesz czekoladke/paluszki jakas salateczke z kurczaka heheh spłata.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Ja uwielbiam się nawcinać na zjaraniu :cool: To jak Leonardo do KFC ?? ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: michallw »
"Przysmak świętokrzyski" to jest przepis na głod kosztuje 3,50 trzeba go usmażyć w głębokim tluszczu. 1 paczka starcza na 2 duże półmiski. Np ja jestem w stanie zjeść tylko pół.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ława »
U mnie to kosztuje 2,50zł.Półmisek? :D....Bardziej pasuje tu określenie "średniej wielkości miska na pranie".Naprawde tego "przysmaku" wychodzi od ch..a :)
Uwaga! Użytkownik Ława nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: michallw »
No mialem na myśli taki duuuuuuuuuuuży półmisek:):):):) Przysmak świętokrzyski jest THE BEST
  • 52 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: konradts »
a na mnie nie ma chuja nawet jak sie najem przed,to po czuje pusty zoladek.ale to jest pozadany efekt.wszystko,co uwazam za najlepsze jedzenie w swoim zyciu,wpuscilem do zaladka na fazie.czasem precle smakuja jak majtersztyk.
zabijanie gastro to profanajca highu.no chyba ze zabija sie go jak malego głoda tego z danone.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: etilok »
Jezeli tak sie zdarzy, ze po paleniu jestem glodny (bez palenia zreszta tez), a w kieszeni prawie pustki - kupuje i wypijam wode mineralna na miejscu (koszt 40 groszy) i maly sok pomidorowy z Tymbarku (koszt ok. 1,30 - 1,50 zl). Nie dosc, ze uczucie glodu znika to i na zdrowie wyjdzie ;) .

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2006 przez etilok, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
hehe ten przysmak swietokrzyski to rzeczywiscie fajna sprawa, ma tylko jeden minus: zeby go przygotowac potrzebna jest kuchnia. a jak gastro chwyta na dworze to nie ma mozliwosci usmazenia sobie tego przysmaku...
kupuje i wypijam wode mineralna na miejscu (koszt 40 groszy) i maly sok pomidorowy z Tymbarku (koszt ok. 1,30 - 1,50 zl).
za te cene mozna se kupic w pizdu zwyklych bulek lub nawet bochenek chleba. a tym sie chyba bardziej najesz niz woda i sokiem :D
a w kieszeni prawie pustki
myslalem, ze nie miec grosza w kieszeni to znaczy miec np.50gr na slonecznik a nie cale 1,90 :)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
Dobra teraz moje zajebiste patenty na głód (ale nie zawsze stosuje):

1. Bar mleczny na starym rynku w poznaniu tanio i taki słodkie ze na packmanie idzie sie nawet przejeść
2. Masła orzechowe (500g okolo 12zł) dwie łyżeczki wystarcza do obezwładnienia typowego spizganego gościa
3. blok czekoladowy firmy wedel cos kolo 6zł, gwarantuje ze całego nie zjecie na bank hehehe
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.